Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | PSG i-a găsit înlocuitor lui Thiago Silva. Fotbalistul de 80 de milioane de euro de la Bayern Munchen, dorit pe Parc des Princes!

NEWS ALERT | PSG i-a găsit înlocuitor lui Thiago Silva. Fotbalistul de 80 de milioane de euro de la Bayern Munchen, dorit pe Parc des Princes!

PSG

Comentarii

PSG i-a găsit înlocuitor lui Thiago Silva (35 de ani), căpitanul de pe Parc des Princes care va pleca de la Paris la finalul sezonului. Campioana Franţei îl vrea pe Lucas Hernandez (24 de ani), fotbalistul pe care Bayern a plătit 80 de milioane de euro, dar care nu s-a adaptat prea bine şi a rămas fără locul de titular la campioana din Bundesliga.

În căutare de soluţii pentru întărirea defensivei, PSG s-a oprit la numele lui Lucas Hernandez, campion mondial cu naţionala Franţei în 2018. Fundaşul, fost la Atletico Madrid, a fost transferat de Bayern în vara trecută, pentru 80 de milioane ed euro, dar poate ajunge după doar un an la Paris. PSG va încerca să negocieze un transfer cu şefii lui Bayern.

PSG are de gând să umple echipa din Paris de fotbalişti francezi, iar Lucas Hernandez e ultimul nume de pe lista campioanei din "Hexagon". Impedimentul în calea transferului este suma de bani pe care va trebui să o achite PSG. Cel mai probabil, scrie Cadena SER, Bayern nu va accepta să îl cedeze pe Lucas Hernandez pentru mai puţin de 80 de milioane de euro, clauza de reziliere plătită celor de la Atletico Madrid în vara lui 2019.

Lucas Hernandez a jucat 984 de minute în 20 de meciuri la Bayern Munchen în toate competiţiile acestui sezon.

Afla mai multe despre: psgtransferlucas hernandezbayern 

viewscnt
Articole similare