Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT PSG, poziţie oficială în privinţa transferului lui Mbappe la Real Madrid: ”Oferta lor e mult sub ceea ce vrem noi”

NEWS ALERT PSG, poziţie oficială în privinţa transferului lui Mbappe la Real Madrid: ”Oferta lor e mult sub ceea ce vrem noi”

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe la Real Madrid devine un transfer din ce în ce mai probabil.

Goal Espana a anunţat în cursul serii de marţi că Real Madrid a făcut o primă ofertă pentru transferul lui Kylian Mbappe de la Paris Saint-Germain. 160 de milioane de euro ar fi oferit gruparea blanco, o primă ofertă refuzată de conducerea clubului francez.

În cursul zilei de miercuri, directorul sportiv al parizienilor, Leonardo, a vorbit despre situaţia atacantului francez: ”Kylian Mbappe vrea să plece la Real Madrid, iar noi nu îl vom opri. Am respins prima ofertă a celor de la Real Madrid, dar dacă dorinţele noastre şi ale lor se vor întâlni într-un anumit punct, vom vedea” a explicat Leonardo, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

”E o chestiune de orgoliu. PSG nu putea accepta prima ofertă venită pentru Mbappe” cred spaniolii.

”Nu ne dorim să mai discutăm cu Real Madrid despre transferul lui Mbappe. Deadline-ul este pe 31 august, la miezul nopţii. Nu-l vom lăsa să plece pentru mai puţin decât am plătit pe el. Plus că trebuie să dăm nişte bani celor de la Monaco” a mai spus Leonardo.

Afla mai multe despre: florentino perezreal madridmbappetransferuri 

viewscnt
Articole similare