Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Rangers şi-a aflat adversara din optimile Europa League. Tragere la sorţi dificilă pentru echipa lui Ianis Hagi

NEWS ALERT | Rangers şi-a aflat adversara din optimile Europa League. Tragere la sorţi dificilă pentru echipa lui Ianis Hagi

UEFA Europa League

Comentarii

Rangers va înfrunta Bayer Leverkusen în optimile de finală ale Europa League, s-a stabilit, vineri, la tragerea la sorţi de la Nyon.

Prima manşă dintre Rangers şi Leverkusen va avea loc pe 12 martie, la Glasgow, pentru ca returul să se dispute o săptămână mai târziu, pe BayArena.

Bayer Leverkusen are un lot cotat la nu mai puţin de 445,75 milioane de euro, conform Transfermarkt.de, în timp ce Rangers valorează 62,8 milioane de euro, pe acelaşi site de specialitate.

În şaisprezecimi, Bayer Leverkusen a eliminat FC Porto, cu scorul de 5-2 la general. Germanii s-au impus atât acasă, scor 2-1, cât şi în deplasare, scor 3-1.

Ianis Hagi, magistral în şaisprezecimile Europa League

În şaisprezecimile de finală, Rangers a eliminat formaţia portugheză Braga, după victorii atât în Scoţia, scor 3-2, cât şi în deplasare, scor 1-0. Două goluri şi un assist a reuşit Ianis Hagi în această dublă, internaţionalul român ratând şi o lovitură de la 11 metri în partida retur de la Braga.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare