Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Răsturnare incredibilă de situaţie după întâlnirea de ultimă oră. Unde va juca Haaland în restul sezonului

NEWS ALERT | Răsturnare incredibilă de situaţie după întâlnirea de ultimă oră. Unde va juca Haaland în restul sezonului
Comentarii

Erling Haaland se va întâlni cu conducătorii Borussiei Dortmund în săptămânile următoare pentru a-şi decide viitorul după finalul acestui sezon, conform ziarului Bild.

''În săptămânile viitoarele este prevăzută o primă reuniune cu Erling, tatăl său şi agentul Mino Raiola. Borussia vrea să aibă o viziune clară cel târziu la finele lunii februarie'', conform ziarului Bild.

Conform mediei europene, Real Madrid şi Manchester City sunt destinaţiile cele mai probabile ale lui Haaland, de ale cărui servicii sunt interesate şi cluburile PSG, Chelsea, FC Barcelona sau Bayern Munchen.

Un singur lucru pare decis, Haaland nu va pleca în actuala perioadă de transferuri, din cauza opoziţiei conducătorilor de la Dortmund.

''Cine va lăsa să plece unul dintre cei mai buni atacanţi ai Europei în iarnă, dacă nu este obligat? Borussia este în continuare în cursă pentru trei competiţii (campionat, Cupa Germaniei, Europa League) şi noi vrem să dispunem de cea mai bună echipă posibilă'', a declarat, săptămâna trecută, directorul executiv Hans-Joachim Watzke.

De la sosirea lui la Dortmund, în ianuarie 2020, Haaland a marcat 76 de goluri în 80 de meciuri, în toate competiţiile. În Liga Campionilor, cu RB Salzburg şi apoi cu Dortmund, atacantul norvegian a marcat 23 de goluri în 21 de meciuri. Golgheterul absolut din Liga Campionilor, Cristiano Ronaldo, a avut nevoie de 61 meciuri pentru a ajunge la 23 de goluri.

Sub contract cu Borussia Dortmund până în 2024, Haaland ar putea pleca în 2022 în urma unei clauze eliberatorii prevăzută în contractul său pentru o suma de 80 milioane euro.

Valoarea de piaţă a lui Haaland, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com este de 150 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: haaland 

viewscnt
Articole similare