Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Răzvan Burleanu a făcut marele anunţ! Când va fi instalat în funcţie noul selecţioner de la tineret

NEWS ALERT Răzvan Burleanu a făcut marele anunţ! Când va fi instalat în funcţie noul selecţioner de la tineret

FRF

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a confirmat data la care va fi anunţat noul antrenor al naţionalei de tineret.

Răzvan Burleanu este decis să numească un nou selecţioner la naţionala de tineret, imediat după anul nou.

Mirel Rădoi a fost numit la echipa naţională de seniori, astfel că echipa de tineret U21 a rămas în acest moment fără antrenor.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a anunţat în cursul zilei de marţi când va fi numit noul selecţioner de la tineret şi care sunt numele pe care FRF le are pe listă: S-a discutat profilul viitorului selecţioner pentru selecţionata de tineret, pentru ceea ce înseamnă continuitate şi performanţă. Au fost mai multe nume vehiculate, astfel încât, astăzi, în Comitetul Executiv, directorul tehnic Mihai Stoichiţă a venit şi a prezentat aceste concluzii. Noul selecţioner va fi anunţat pe 14 ianuarie, după următoarea întrunire a Comitetului Executiv. Sunt mai multe nume pe această listă” a explicat Burleanu, care a confirmat că Adrian Mutu este una dintre variantele posibile de selecţioner: ”Adrian Mutu este unul dintre numele despre care am primit numeroase recomandări bune din partea Comisiei Tehnice” a mai adăugat Burleanu.

Fiecare membru al Comisiei Tehnice a FRF a fost invitat să ofere o listă de trei nume de posibili selecţioneri, a confirmat preşedintele Federaţiei. Un alt nume pe care Federaţia Română îl are pe listă este, după spusele lui Răzvan Burleanu, Costel Enache, proaspăt instalat ca antrenor principal la Petrolul Ploieşti.

Afla mai multe despre: răzvan burleanuadrian mutu 

viewscnt
Articole similare