Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Răzvan Lucescu poate da lovitura carierei! Fostul antrenor de la Al Hilal poate ajunge în Serie A

NEWS ALERT Răzvan Lucescu poate da lovitura carierei! Fostul antrenor de la Al Hilal poate ajunge în Serie A

Stranieri

Comentarii

Ieri seară a fost anunţată plecarea lui Răzvan Lucescu din Arabia Saudită. Antrenorul de 51 de ani s-a despărţit de comun acord de Al Hilal, după un an şi jumătate în care a reuşit să câştige campionatul şi Liga Campionilor a Asiei cu formaţia sa. Plecarea lui Lucescu nu este surprinzătoare, după ce echipa sa a reuşit să câştige doar unul din ultimele 5 meciuri disputate sub comanda acestuia. Acum, se zvoneşte că Parma ar dori să îl aducă, pentru a salva echipa de la retrogradare.

Răzvan Lucescu de abia s-a despărţit de Al Hilal, dar nu pare că tehnicianaul român va sta mult departe de banca tehnică.

Conform sport.ro, Lucescu Jr. este dorit de Parma, echipa care i-a adus pe Man şi Mihăilă în Serie A. Echipa se luptă să evite retrogradarea, iar zilele antrenorului Roberto D'Aversa ar fi numărate, mai ales în cazul unui nou eşec în această seară, împotriva Hellas Verona.

Ultima victorie a Parmei a venit pe 30 noiembrie 2020, însă de atunci echipa a bifat 4 remize şi 9 înfrângeri.

Răzvan Lucescu a jucat în Italia, pentru Crema, acum aproape 30 de ani, iar tatăl său a mai antrenat acolo echipe precum Brescia, Reggiana, Pisa sau Inter Milano, fiind posibil ca fiul său să îi urmeze paşii.

Cristiano Bergodi a dezvăluit ca este de părere că Răzvan Lucescu ar face o treabă bună în Italia. "Sună bine Răzvan Lucescu la Parma. E un antrenor pe care îl consider foarte bun, e unul dintre cei mai buni antrenori români. Vorbeşte şi italiană bine, nu are niciun fel de problemă", a declarat tehnicianul italian.

Afla mai multe despre: răzvan lucescuparmaserie a 

viewscnt
Articole similare