Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Răzvan Lucescu s-a despărţit de Al Hilal! Arabii au anunţat oficial decizia şi numele înlocuitorului

NEWS ALERT Răzvan Lucescu s-a despărţit de Al Hilal! Arabii au anunţat oficial decizia şi numele înlocuitorului

Fotbal

Comentarii

Răzvan Lucescu şi Al Hilal s-au despărţit de comun acord, anunţă clubul din Arabia Saudită. Al Hilal este campioana Arabiei Saudite, titlu câştigat cu Răzvan Lucescu antrenor. La Al Hilal, Lucescu a cucerit Liga Campionilor Asiei în 2019.

UPDATE 23:30  Al Hilal a anunţat că a rupt de comun acord contractul cu Răzvan Lucescu şi înlocuirea sa cu Rogerio Micale

”Consiliul Director condus de Fahad Bin Saad Bin Nafel a decis, de comun acord, cu antrenorul Răzvan Lucescu, să întrerupă contractul. Clubul îşi exprimă aprecierea pentru Răzvan şi pentru staff-ul său, pentru tot ceea ce a făcut la echipă şi le doreşte succes în carieră.

Totodată, Consiliul Director a decis numirea antrenorului Rogerio, tehnicianul echipei Al Hilal U19, cel care se va ocupa de luni de pregătirea echipei” se arată într-un comunicat oficial al clubului

  • 3 trofee a cucerit Răzvan Lucescu la Al Hilal: un titlu, o Cupă şi o Ligă a Campionilor Asiei

Lucescu a avut un sezon impresionant în stagiunea trecută

Răzvan Lucescu a făcut-o campioană pe Al Hilal în stagiunea trecută. La Al Hilal, Lucescu a cucerit Liga Campionilor Asiei în 2019, dar şi titlul de campion al Arabiei Saudite. În 2018, Răzvan a fost declarat antrenorul anului în România, iar în 2018-2019, cel mai bun antrenor din Grecia.

Saudiţii au tras linie la finalul sezonului trecut şi au arătat, pe cifre, supremaţia formaţiei antrenate de român. Iată mai jos, câteva din recordurile formaţiei lui Răzvan Lucescu

- 72 de puncte
- 8 puncte mai mult decât a doua clasată
- 74 de goluri marcate
- 17 meciuri succesive fără înfrângere
- 22 de victorii, cele mai multe din campionat
- 2.47 de goluri marcate pe meci
- 63% posesia într-un singur meci
- 16.589 de pase schimbate
- 9 victorii obţinute în deplasare
- 13 victorii bifate pe teren propriu
- 10 goluri marcate din afara careului
- 64 de goluri marcate din interiorul careului
- 13 victorii obţinute pe teren propriu
- 42 de goluri marcate în repriza a doua
- 6 victorii consecutive, cele mai multe în acest sezon


Potrivit celor de la Al Jazeera, Răzvan Lucescu poate fi demis de şefii clubului. Italianul Rogiero Micali, cel care se ocupă de echipa de juniori a clubului poate fi noul antrenor, cel puţin pentru o perioadă. Al Hilal a pierdut astăzi în deplasare la Damac cu 1-0.

Al Hilal este campioana Arabiei Saudite, titlu câştigat cu Răzvan Lucescu antrenor. La Al Hilal, Lucescu a cucerit Liga Campionilor Asiei în 2019. Al Hilal a câştigat anul trecut sezonul la 8 puncte faţă de cea de-a doua clasată cu 74 de goluri marcate.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare