Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Reacţia lui Cosmin Contra după ce Budescu l-a făcut praf. Ce a declarat fostul selecţioner

NEWS ALERT | Reacţia lui Cosmin Contra după ce Budescu l-a făcut praf. Ce a declarat fostul selecţioner

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra a refuzat să comenteze afirmaţiile făcute de Constantin Budescu după FCSB - Astra 1-3, când s-a declarat foarte nemulţumit că n-a fost folosit deloc la naţională, în meciurile cu Suedia şi Spania.

Forma bună arătat de Constantin Budescu în acest sezon i-a adus şi revenirea la echipa naţională. Însă Cosmin Contra nu l-a folosit nici cu Suedia, nici cu Spania. O decizie care l-a enervat pe mijlocaşul Astrei. După victoria cu FCSB, Budescu a fost foarte dur când a fost întrebat despre echipa naţională:

”Mi s-a părut o bătaie de joc ceea ce s-a întâmplat la echipa naţională. Vreau să fie ultima întrebare despre acest lucru, cum cred că o să fie şi ultima mea apariţie la Mogoşoaia. Depinde foarte mult de ce o să se întâmple în continuare. Nu mă retrag, că nu e vorba de retragere la mine, am două-trei meciuri la echipa naţională. Dar probabil nu o să mai merg pe acolo când o să fiu chemat”, a comentat Budescu.

Între timp, Cosmin Contra a plecat de la echipa naţională, dar a evitat să comenteze declaraţiile făcute de Constantin Budescu: ”Nu mă interesează ce a spus Budescu. Nu mă interesează declaraţiile jucătorilor. Nu am ce să vorbesc”, a declarat Contra pentru ProSport.ro.

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare