Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT | Real Madrid a confirmat transferul! Florentino Perez a câştigat duelul cu FC Barcelona: ”Începe o nouă eră!”

NEWS ALERT | Real Madrid a confirmat transferul! Florentino Perez a câştigat duelul cu FC Barcelona: ”Începe o nouă eră!”galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Conducerea clubului Real Madrid a confirmat transferul jucătoarei Tere Abelleira de la Deportivo la Coruna.

Este prima mutare importantă pentru noul proiect de la fotbal feminin, pe care îl gândeşte Florentino Perez. ”Începe o nouă eră pentru clubul de fotbal feminin al Realului. Transferul lui Tere este fără doar şi poate un statement că Real Madrid intră puternic şi pe această piaţă!” scrie presa din Spania. 

Tere Abelleira va juca la Real Madrid. Mutare importantă în fotbalul feminin din Spania

Tere Abelleira este una dintre cele mai experimentate jucătoare din fotbalul spaniol şi era dorită şi de FC Barcelona. Mai mult, jucătoarea care îşi termina contractul cu Deportivo la Coruna, primise oferte importante şi din afara Spaniei.

Ea a acceptat proprunerea clubului Real Madrid şi va jucă în următoarele două sezoane pentru noua formaţie a clubului madrilen. Informaţia a fost oferită iniţial de postul Radio Galega, care citează surse din apropierea clubului blanco.

Gruparea blanco şi-a fondat echipa de fotbal feminin anul trecut, atunci când Real Madrid a cumpărat CD Tacon. In primul sezon, clubul a păstrat denumirea, dar din stagiunea viitoare se va chema Real Madrid.

Nu este singura mutare importantă reuşită de Florentino Perez. El le-a mai transferat la Real Madrid pe suedezele Kosovare Assllani şi Sofia Jakobsson, pe braziliencele Thaisa şi Daiane Limeira, pe nemţoaica Babett Peter, dar şi pe paraguayanca Jessica Martinez.

viewscnt
Articole similare
Ca-n filmele cu mafioti. Transferul lui Maradona la Barcelona a fost facut cu pistolul pe masa