Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Real Madrid, afacere de peste 1 MILIARD de euro! Florentino Perez a făcut anunţul oficial

NEWS ALERT | Real Madrid, afacere de peste 1 MILIARD de euro! Florentino Perez a făcut anunţul oficial

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a parafat o nouă înţelegere cu Adidas. Este cea mai importantă afacere din fotbalul mondial atunci când vine vorba despre un club de fotbal şi o firmă de echipament sportiv.

Aşa cum era de aşteptat, Florentino Perez a fost aplaudat la scenă deschisă astăzi de Adunarea Generală a clubului blanco, la care au participat şi abonaţii grupării de pe Concha Espina.

Preşedintele blanco a primit votul unanim după ce a anunţat veniturile de 757.3 milioane de euro pentru sezonul precedent. Este o cifră impresionantă, care o depăşeşte pe cea din sezonul 2017-2018, când Madridul a înregistrat venituri de 751 de milioane de euro.

150 de milioane de euro a încasat Real Madrid din vânzările de jucători, printre care se numără transferurile lui Kovacic, Llorente, De Tomas, Theo şi Keylor Navas.

1049 de abonaţi au întrunit cvorumul prin care preşedintele blanco a primit 98.6% dintre voturile exprimate la Adunarea Generală de final de an. Un procent record, care îl asigură pe Florentino Perez că face bine ceea ce face la Madrid.

Contract record cu Adidas: peste 1 miliard de euro pentru Real Madrid

Preşedintele madrilenilor a subliniat duminică importanţa renovării stadionului Santiago Bernabeu şi a confirmat acordul cu Adidas, firma de echipament sportiv care a semnat pe încă 10 ani cu Real Madrid. Concernul german va vira anual mai mult de 100 de milioane de euro clubului madrilen, ceea ce face ca gruparea de pe Concha Espina să primească în baza noului acord mai mult de 1 miliard de euro pentru ca echipamentul să fie asigurat în continuare de Adidas.

 "Condiţiile în care am renovat contractul cu Adidas sunt fără precedent în istoria sponsorizărilor sportive. Merită menţionat faptul că magazinul oficial de la stadion a primit peste 7 milioane de fani în ultimul an” - Florentino Perez, preşedinte Real Madrid

Anunţă o cifră fără precedent la încasări în sezonul viitor

Daca lucrurile merg aşa cum trebuie şi cum estimează Florentino Perez, maşinăria de marketing şi merchandising a Realului va continua să-şi mărească veniturile.

Preşedintele blanco estimează că la finalul stagiunii viitoare, Real Madrid va avea încasări de 822 de milioane de euro, o cifră fără precedent în istoria fotbalul mondial.

La Adunarea Generală de duminică, abonaţii madrileni şi-au dat acordul ca Real Madrid să încheie achiziţionarea clubului de fotbal feminin CD Tacon. Totodată, conform noului plan, fiecare abonat blanco va plăti acum o cotă de 123.30 de euro pentru adulţi. 

Afla mai multe despre: florentino perezreal madrid 

viewscnt
Articole similare