Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Real Madrid, ce lovitură! Florentino Perez a aterizat de urgenţă şi face un transfer FABULOS

NEWS ALERT | Real Madrid, ce lovitură! Florentino Perez a aterizat de urgenţă şi face un transfer FABULOSgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Conform presei spaniole, preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, se află la Munchen acolo unde discută cu oficialii lui Bayern Munchen două transferuri.

Florentino Perez vrea să facă un transfer complet neaşteptat. Preşedintele clubului Real Madrid se află la Munchen, acolo unde discută în principiu trecerea definitivă a lui Alvaro Odriozola la campioana germaniei.

Diario Gol susţine însă că acesta nu este singurul obiectiv al deplasării lui Florentino Perez în Bavaria. Mai marele blanco vrea să-l transfere pe Santiago Bernabeu pe Joshua Kimmich, fotbalist descoperit la Bayern de Josep Guardiola.

Kimmich are doar 25 de ani şi măsoară 1.76 metri. La această înălţime este foarte rapid, tehnic şi agresiv. Zidane îl vede drept o alternativă pentru mai multe posturi, adică atât ca fundaş dreapta, cât şi ca mijlocaş central. Conform sursei citate, Bayern Munchen nu ar accepta un transfer pentru mai puţin de 80 de milioane de euro. Germanul este o alternativă serioasă şi la Daniel Carvajal, fundaşul dreapta al Realului care nu traversează cea mai bună formă a sa. Kimmich a mai intrat şi în atenţia marii rivale, FC Barcelona.

Hakimi şi Odriozola pentru Kimmich?

Presa spaniolă mai scrie că Florentino Perez ar fi dispus să renunţe definitiv la serviciile lui Odriozola, fotbalist deja împrumutat pe Allianz Arena.

Nu este singura alternativă pe care Perez o are pentru a-i convinge pe oficialii bavarezi să-l lase pe Kimmich în Spania. Preşedintele Realului ştie despre interesul deosebit manifestat de Bayern Munchen pentru Achraf Hakimi, jucător pe care Real Madrid l-a împrumutat două sezoane la Borussia Dortmund. Cei doi jucători ar putea intra într-o tranzacţie care ar urma să-l ducă pe Joshua Kimmich la Real Madrid.

Joshua Kimmich joacă de cinci sezoane la Bayern Munchen, formaţie pentru care a strâns 202 de meciuri şi a marcat 18 goluri. Este considerat unul dintre cei mai importanţi fotbalişti germani ai momentului şi i-a cucerit pe oficialii blanco în dubla eliminatorie Real Madrid - Bayern, în care a fost absolut pe tot terenul. 48 de selecţii are Kimmich în echipa naţională şi 3 goluri marcate pentru ”panzere”. La nivel de club, Joshua a cucerit patru titluri în Bundesliga şi alte cinci trofee cu Bayern Munchen. Şi-a trecut în cont Cupa Confederaţiilor cu naţionala Germaniei, dar şi un titlu european la U19. 

  • 80 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Joshua Kimmich

  • 8 milioane de euro a costat-o Kimmich pe Bayern Munchen

  • 2 goluri şi 7 pase de gol are în acest sezon pentru campioana Germaniei

Afla mai multe despre: florentino perezkimmich 

viewscnt
Articole similare