Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Real Madrid nu se mai opreşte. Perez continuă transferurile galactice şi aduce alţi doi jucători de clasă mondială cu 280 de milioane de euro

NEWS ALERT | Real Madrid nu se mai opreşte. Perez continuă transferurile galactice şi aduce alţi doi jucători de clasă mondială cu 280 de milioane de euro

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez a promis o vară incendiară pe piaţa transferurilor şi s-a ţinut de cuvânt. După venirile lui Eden Hazard, Luka Jovic, Eder Militao şi Ferland Mendy, Real Madrid pregăteşte alte două lovituri în actuala perioadă de mercato.

Presa din Spania notează că Florentino Perez este foarte aproape de a mai bifa alte două transferuri importante. După aducerea lui Eden Hazard, Real Madrid este în discuţii avansate pentru transferurile altor doi jucători din Premier League.

În următoarele două săptămâni, când se va întoarce din vacanţă, Paul Pogba va fi aşteptat la negocieri de Florentino Perez. Conform jurnaliştilor spanioli, Real Madrid va plăti 140 de milioane de euro în schimbul jucătorului de la Manchester United. În cazul în care se va realiza transferul, dacă Nacho va pleca de pe Santiago Bernabeu, Pogba va purta numărul 6, iar varianta de rezervă va fi numărul 15 pe care în prezent îl are Federico Valverde.

Real Madrid, transfer de la deţinătoarea Ligii Campionilor

Florentino Perez nu se mulţumeşte doar cu Pogba şi îi îndeplineşte toate dorinţele lui Zinedine Zidane. Proaspăt câştigător al Ligii Campionilor cu Liverpool, Sadio Mane este jucătorul dorit insistent la Madrid. Real le oferă "cormoranilor" 140 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului senegalez, iar Jurgen Klopp a pregătit deja un înlocuitor pentru Mane.

Paulo Dybala nu mai face parte din planurile de viitor ale oficialilor lui Juventus, astfel că torinezii ar fi dispuşi să renunţe la fotbalistul argentinian în această vară. Conform presei din Spania, dacă îl va vinde pe Mane la Real Madrid cu 140 de milioane de euro, Liverpool va face o ofertă de 120 de milioane de euro pentru Dybala.

Afla mai multe despre: hazardreal madridflorentino perez 

viewscnt
Articole similare