Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Real Madrid transferă de la Barcelona! Fotbalistul e nemulţumit şi vrea să plece!

NEWS ALERT | Real Madrid transferă de la Barcelona! Fotbalistul e nemulţumit şi vrea să plece!

FC Barcelona

Comentarii

Real Madrid vrea să "fure" una dintre perlele din academia Barcelonei. Este vorba despre fundaşul Xavier Mbuymba (18 de ani), un apărător central din Olanda care vrea să plece de la gruparea de pe Camp Nou. Agentul său a dezvăluit interesul Realului.

Sosit la Barcelona B anul trecut, Mbuyamba se aştepta să primeaască şanse să debuteze la echipa mare a catalanilor, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Acum, împreună cu agentul său, caută să plece, iar cluburile mari sunt interesate să-l aducă. Printre care şi Real Madrid. Reprezentantul fotbalistului, Carlos Barrios, a anunţat că rivala eternă din Madrid vrea să-l ducă pe Mbuyamba.

Carlos Barrios se teme că fotbalistul său nu va avea niciun viitor pe Camp Nou: "Incertitudinea e mare. Urmează alegerile prezidenţiale. Dacă vedem că până şi Ansu Fati poate fi împrumutat, ce să ne aşteptăm? Aproape toate cluburile mari au întrebat despre Xavi. Juventus, Inter, Chelsea şi Real Madrid", a spus agentul Carlos Barrios, conform Voetbal Internacional.

Înalt de 1,95, Xavier Mbuyamba este unul dintre cele mai interesante prospecte din academia Barcelonei, care l-a transferat sezonul trecut din Olanda. Acesta a jucat pentru echipele Juvenil A, Barca B şi s-a antrenat de câteva ori cu echipa mare a Barcelonei, dar este gata pentru o nouă provocare la un alt club.



Xavier Mbuyamba a ajuns la Barcelona în 2018, de la MVV Mastricht, şi a semnat un contract până în 2023 cu spaniolii.

Afla mai multe despre: xavier mbuyambafc barcelonareal madridtransfer 

viewscnt
Articole similare