Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Rednic s-a dat de gol! Aceasta e echipa care îl vrea pe Ianis în vară! Hagi jr. ar juca direct în grupele Champions League

NEWS ALERT | Rednic s-a dat de gol! Aceasta e echipa care îl vrea pe Ianis în vară! Hagi jr. ar juca direct în grupele Champions League

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic a vorbit din nou despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi în campionatul Belgiei, precizând că internaţionalul român ar putea face un pas important în această vară.

Dacă în trecut nu a oferit informaţii despre formaţiile interesate de mijlocaş, acum "Puriul" a lăsat să scape un detaliu foarte important: Ianis Hagi e dorit de o echipă cu şanse foarte mari să devină campioană.

Formaţia în cauză este Genk, echipă care cu patru etape înainte de finalul sezonului are un avans de 6 puncte în fruntea campionatului.

Direct în grupele Champions League

Campioana Belgiei din acest sezon are asigurată calificarea directă în grupele Champions League, iar un transfer la Genk i-ar asigura lui Ianis prezenţa în premieră în grupele celei mai importante competiţii intercluburi din Europa.

"Eu în Belgia ştiu două echipe interesate de Ianis. Şi sunt două echipe foarte bune! Una care s-ar putea să câştige campionatul şi una care e în play-off. Nu e Standard Liege...

Eu cred că poate ajunge să fie cotat mult mai bine decât Răzvan Marin. Îl cunosc foarte bine şi are alte calităţi. S-ar potrivi în campionatul Belgiei"
, a declarat Mircea Rednic.

Hagi despre viitoarea echipă a lui Ianis: "Trebuie să joace, să progreseze!"

Despre transferul lui Ianis din această vară a vorbit şi Gheorghe Hagi, în direct la Telekom Sport. Mijlocaşul ar putea urma un traseu similar cu cel al lui Răzvan Marin, iar din acest punct de vedere un transfer în Belgia ar fi şi pe placul managerului de la Viitorul.

"Ianis trebuie să facă pasul afară în vară şi îl va face. Suntem aproape. Aproape, adică mai e o lună [...]

Pasul ideal pentru Ianis ar fi o echipă foarte bună, care joacă fotbal, care îl include în proiect 100% li se duce acolo să joace. El e tânăr, trebuie să joace. Trebuie să joci ca să progresezi. Să fac paşii următori în cariera mea. Acesta este obiectivul clubului, al lui în primul rând şi al clubului să îi găsim o echipă. Dar el acum are echipe nu ne plângem
", a declarat Hagi la Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: transfer ianis hagi 

viewscnt
Articole similare