Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Renan Lodi, fotbalistul lui Atletico Madrid, ar fi fost testat pozitiv cu COVID-19! Spaniolii au anunţat cinci cazuri printre fotbalişti

NEWS ALERT | Renan Lodi, fotbalistul lui Atletico Madrid, ar fi fost testat pozitiv cu COVID-19! Spaniolii au anunţat cinci cazuri printre fotbalişti

La Liga

Comentarii

Renan Lodi (22 de ani), fundaşul lui Atletico Madrid, ar fi fost testat pozitiv pentru Coronvirus. Anunţul e făcut de presa din Brazilia.

Primele cazuri de COVID-19 la echipe din LaLiga au apărut deja, după ce spaniolii au pus la punct un plan de reluare a campionatului şi chiar unele echipe, printre care FC Barcelona, au revenit deja la antrenamente. Globoesporte, publicaţie braziliană, anunţă că Lodi ar fi fost testat pozitiv cu COVID-19. Informaţia a fost preluată şi de presa din Spania.

Cinci cazuri de Coronavirus la echipele de fotbal din Spania

În legătură cu acest subiect, vineri, au fost confirmate oficial cinci cazuri de fotbalişti testaţi pozitiv cu COVID-19 în Spania. Fără să li se dea numele. Se pare că Renan Lodi ar fi unul dintre cei doi fotbalişti din LaLiga testaţi pozitiv.  Din punctul de vedere al oficialităţilor, aceste rezultate indică un aspect pozitiv. Sursa citată scrie că spaniolii se aşteptau la minim 30 de cazuri în toate ligile spaniole.

Cei care au fost detectaţi pozitiv vor rămâne în carantină la domiciliu, iar apropiaţii lor vor fi de asemenea supuşi testelor pentru depistarea virusului corona.



Campionatul spaniol este întrerupt de aprope două luni din cauza pandemiei de coronavirus. LaLiga speră ca meciurile să se reia de la jumătatea lunii iunie.

Afla mai multe despre: atletico madridrenan lodicoronaviruslodi coronavirusrenan lodi coronavirus 

viewscnt
Articole similare