Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Revenire de senzaţie pentru FCSB! Gigi Becali şi fanii roş-albaştrilor sunt în culmea fericirii

NEWS ALERT Revenire de senzaţie pentru FCSB! Gigi Becali şi fanii roş-albaştrilor sunt în culmea fericirii

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul Ionuţ Vînă este printre remarcaţii primelor zile din cantonamentul vicecampioanei din Spania.

Ionuţ Vînă a impresionat în cantonamentul din Spania al formaţiei FCSB. Gigi Becali îşi freacă palmele de fericire

Conform celor de la Pro Sport, Ionuţ Vînă a impresionat la testele de capacitate aerobă, adică testele care pun accentul pe efortul de lungă durata, la o intensitate medie şi mică. Sursa citată scrie că Vînă, Moruţan şi Tănase sunt fotbaliştii care au impresionat profund la acest capitol. Dacă prezenţa lui Florin Tănase nu este nici pe departe o surpriză, iar Moruţan a confirmat această capacitate în ultima vreme, apariţia lui Vînă este o surpriză plăcută, atât pentru Gigi Becali, cât şi pentru suporterii FCSB-ului.

Vînă, care aparent fusese trecut pe linie moartă de Bogdan Vintilă a fost de la început printre preferaţii lui Gigi Becali, mai ales că fotbalistul putea evolua fără probleme în sistemul 4-3-3 pe care patronul roş-albaştrilor şi-l dorea atât de mult implementat la echipa sa.

Cotat la 1.3 milioane de euro, mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a jucat in 14 meciuri în Liga 1 pentru FCSB, dar a strâns doar 747 de minute pe teren. În total, de când a semnat cu echipa lui Gigi Becali, Vînă a evoluat în 24 de meciuri şi a reuşit patru pase decisive. El a mai jucat in cariera sa la echipele FC Viitorul, Dunărea Călăraşi şi AS Roma.

Afla mai multe despre: ionuţ vînăfcsbgeorge becali 

viewscnt
Articole similare