Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Revenire spectaculoasă la FC Viitorul. Gică Hagi a făcut anunţul oficial, iar fanii sunt în culmea fericirii

NEWS ALERT | Revenire spectaculoasă la FC Viitorul. Gică Hagi a făcut anunţul oficial, iar fanii sunt în culmea fericirii

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Viitorului, a anunţat că mijlocaşul Eric a revenit în lotul constănţenilor.

Cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 a avut ligamentul colateral intern rupt parţial, dar s-a recuperat. Cu toate acestea, Gică Hagi încă nu este sigur dacă poate să conteze pe brazilian în meciul de la Botoşani.

"Eric e cu noi. Vom vedea dacă va fi apt de joc sau nu. Încă mai are de recuperat din punct de vedere fizic, să fie mai bine. Îl luăm cu noi, o să fie cu noi. Vom vedea ce vom decide până la meci", a declarat Gică Hagi, într-o conferinţă de presă.

Eric de Oliverira, în vârstă de 33 de ani, a marcat cinci goluri în cinci meciuri pentru Viitorul, în acest sezon al Ligii 1. Brazilianul n-a mai evoluat chiar de la meciul tur cu FC Botoşani, disputat pe 12 august şi încheiat la egalitate, scor 2-2.

FC Botoşani - FC Viitorul, luni, 20:30, Telekom Sport 1

Meciul FC Botoşani - FC Viitorul este programat să se dispute luni, de la 20:30, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

"Ne aşteaptă o săptămână grea, începând cu meciul de la Botoşani. O deplasare grea, un adversar care joacă un fotbal bun, agresiv, o echipă foarte puternică acasă şi sperăm să reuşim un meci foarte bun şi să ne întoarcem acasă cu un rezultat pozitiv, cu o victorie, suntem într-un moment bun şi sperăm să exploatăm acest moment. Dar sunt conştient că trebuie să facem un meci foarte bun ca să aspirăm la puncte, la victorie. E o echipă care îţi creează o presiune enormă acasă şi sperăm să rezistăm acestei presiuni şi să facem fotbalul nostru", a mai spus Gică Hagi.

Afla mai multe despre: viitorul 

viewscnt
Articole similare