Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Revoluţie la CFR! Nelu Varga a făcut anunţul: ”Oficial vom lua 7 jucători”

NEWS ALERT | Revoluţie la CFR! Nelu Varga a făcut anunţul: ”Oficial vom lua 7 jucători”

CFR Cluj

Comentarii

Echipa bucureşteană FCSB a încheiat la egalitate duminică seara, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia CFR Cluj, în etapa a 19-a din Superligă. FCSB a avut un gol anulat după o fază controversată.

Nelu Varga pregăteşte transferuri importante la CFR. Anunţul patronului

S-a încheiat 1-1 şi FCSB rămâne lider, cu 38 de puncte, urmată în clasament de CFR Cluj, cu 33 de puncte.

Ca şi rivalul Gigi Becali, şi Nelu Varga, patronuyl de la CFR Cluj, vrea să întărească ofensiva echipei sale. Şi anunţă că va luat 7 jucători.

”Pot să vă anunţ oficial că vom lua 7 jucători. Doi fundaşi, doi jucători la mijloc şi trei atacanţi, da”, a dezvăluit Nelu Varga la Fanatik.

În prezent, CFR Cluj se află pe locul al doilea în clasamentul SuperLigii, cu 32 de puncte acumulate după 18 runde, la 5 ”lungimi” în spatele liderului FCSB (37 de puncte obţinute după 18 runde). 

Andrea Mandorlini a tras concluziile după CFR - FCSB

„Am jucat cu o echipă foarte puternică, avantajul nostru a fost meritat, apoi am avut 2-3 ocazii de a face 2-0, dar ceva ne-a lipsit în seara asta. Puteam să şi pierdem, dar per total nu cred că meritam asta. Egalul este bun.

Dacă reuşeam să înscriem golul 2 putea să fie un meci diferit, dar îi felicit pe cei de la FCSB pentru că au făcut o repriză a doua mai bună decât noi. Per total suntem mulţumiţi. Campionatul este dificil şi lung. Craiova a pierdut. Rapidul a pierdut, dar eu încă nu sunt mulţumit. Am pregătit acest meci la victorie”, a declarat Andrea Mandorlini după meci.

Părere contradictorie! Specialistul Orange Sport, mesaj trimis în direct, în privinţa fazei controversate din CFR Cluj - FCSB | EXCLUSIV

 

Afla mai multe despre: cfr clujnelu vargatransferuri 

viewscnt
Articole similare