Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | România are un nou antrenor! Manuel Montoya Fernandez a semnat cu echipa naţională

NEWS ALERT | România are un nou antrenor! Manuel Montoya Fernandez a semnat cu echipa naţionalăgalerie foto

Handbal

Comentarii

Conferinţă de presă organizată în această dimineaţă de Federaţia Română de Handbal! Tema? A fost un secret pentru toată lumea, dar "subiectul" a fost dezvăluit doar la faţa locului: Manuel Montoya Fernandez este noul antrenor al echipei naţionale de handbal masculin a României.

Doctor în educaţie fizică şi sport, Montoya a fost antrenor al clubului spaniol Garanoller, antrenor secund al echipei naţionale a Spaniei (2009-2013) şi antenor secund al naţionalei din Qatar (2013-2018). Cu echipa Spaniei a cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial din Spania 2013, iar cu cea a Qatarului a jucat finala Mondialului din 2015 când au cucerit medalia de argint.
 
Profesor universitar între 2004 şi 2015 la Institul Naţional de Educaţie Fizică din Catalunia - Universitatea din Barcelona, Montoya va fi şi şeful tuturor antrenorilor de la tineret, juniori şi cadeţi!

Vine în locul lui Xavier
Xavier Pascual a demisionat de la naţionala de handbal masculin, după ce România a ratat calificarea la Mondialul din 2019. Spaniolul Xavi Pascual, care şi-a anunţat demisia din funcţia de antrenor al naţionalei de handbal masculin a României, în iunie, a precizat printr-un mesaj transmis prin intermediul FR Handbal că îşi cere mii de scuze, dacă cineva s-a simţit ofensat de decizia sa, impusă de clubul său, FC Barcelona, şi că şi-a dorit tot ce e mai bun pentru reprezentativa tricoloră.
 
CV-UL NOULUI ANTRENOR

Afla mai multe despre: manuel montoya fernandezantrenorromaniahandbalmasculin 

viewscnt
Articole similare