Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | România pierde în Georgia, dar mergem DIRECT la CM 2019! Surpriză de proporţii în Belgia, de care stejarii profită! Întâlnim câştigătoarea Six Nations

NEWS ALERT | România pierde în Georgia, dar mergem DIRECT la CM 2019! Surpriză de proporţii în Belgia, de care stejarii profită! Întâlnim câştigătoarea Six Nations

Rugby

Comentarii

România merge direct la CM 2019, acolo unde stejarii vor juca în meciul de deschidere, împotriva Japoniei! Învinsă în Georgia, scor 25-16, România profită însă de o surpriză uriaşă produsă de Belgia, care a trecut de Spania, 18-10, şi a ajutat naţională ţării noastre să termine pe locul 2 în Rugby Europe Championship.

Georgia a câştigat competiţia, dar era deja calificată direct la CM 2019, aşa că stejarii obţin şi ei calificarea de pe locul 2, cu 14 puncte.

Spania a încheiat pe 3, cu 13 puncte, şi va juca un baraj cu Portugalia pentru calificarea la CM.

În grupa cu deţinătoarea Six Nations şi ţara gazdă



La competiţia de anul viitor, România va întâlni naţionala ţării gazdă, Japonia, chiar în partida de debut. Stejarii vor mai întâlni Scoţia şi Irlanda, proaspăta câştigătoare a Turneului celor Şase Naţiuni! Ultima echipă din grupă va fi decisă în urma unui play-off.

Georgia - România 25-16


 

Surprinsi de demisia staff-ului condus de Lynn Howells, stejari nu dezarmeaza si se concentreaza la maximum pentru obiectivul principal.

”Orice despărţire nu e plăcută, dar privind pozitiv către ceea ce ne va prezenta viitorul şi obiectivul principal în momentul de faţă e să mergem la Cupa Mondială cu orice preţ”, a declarat Andrei Rădoi.

Mihai Lazăr a afirmat că ”ne dorim că cei care vor veni să ne ajute să ne calificăm la Cupa Mondială pentru că, la urma urmei, asta e cel mai important lucru pentru rugbyul românesc”.

Stejarii visează la Cupa Mondială, dar încă nu fac calcule de calificare, pentru că sunt complicate. Cel mai probabil vor juca un turneu decisiv în luna Noiembrie. Până atunci, însă, au meci tare în Georgia, duminică de la ora 14, pe Telekom Sport 2. Cine bate ia traditionalul trofeu Antim Ivireanul, dar câştigă şi competiţia din acest an.

”Georgia vine cu o dorinţă enormă de a câştiga împotriva Romaniei. Mereu a fost o riovalitate între noi”, a mai spus Mihai Lazar.

Partida Georgia - România va putea fi urmăritîă LIVE la Telekom Sport 2 şi ONLINE, în format LIVE STREAM, pe telekomsport.ro, duminică, de la ora 14.

Afla mai multe despre: rugbynationala romaniei,  

viewscnt
Articole similare