Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Ruptura e TOTALĂ. Ştefan Radu, "profund deranjat" de ce a putut face Lazio! Unde va juca românul din noul sezon

NEWS ALERT | Ruptura e TOTALĂ. Ştefan Radu, "profund deranjat" de ce a putut face Lazio! Unde va juca românul din noul sezon

Stranieri

Comentarii

Cotidianul Gazzetta dello Sport scrie despre cazul Ştefan Radu, după ce fundaşul a intrat în dizgraţie la Lazio, iar jurnaliştii italieni notează că acum nu mai există "cale de întoarcere".

Conform sursei citate, oficialii lui Lazio au fost "deranjaţi de comportamentul avut de fundaş în a doua parte a sezonului şi de modul în care acesta a negociat problemele avute cu accidentările".

Parma, cea mai nouă variantă pentru Ştefan Radu! "Nu s-a pus problema revenirii la Dinamo!"

De cealaltă parte, fundaşul este "profund deranjat" de situaţia în care a ajuns la Lazio, scriu italieni, care anunţă că fundaşul român e nevoit să-şi caute echipă pentru a putea juca.



Pentru Ştefan Radu există acum varianta Parma, club care a încheiat ultimul sezon pe locul 14 în Serie A şi care i-ar oferi fără îndoială un loc de titular.

"Nu a luat în calcul ipoteza revenirii la Dinamo Bucureşti şi a declinat-o cu gândul de a nu pleca din Roma. Sau cel puţin nu foarte departe. Au fost vehiculate variantele Napoli şi Fiorentina. Dar cea mai clară variantă e Parma. Un prim contact nu a dus la rezultate pentru directorul sportiv Daniele Faggiano. Dar va urma o nouă tentativă şi negocierile pot continua. Parma caută un jucător experimentat şi de încredere pentru defensivă, în timp ce Radu evaluează cum poate arăta prezentul fără Lazio", scriu cei de la Gazzetta dello Sport.

Afla mai multe despre: stefan radu 

viewscnt
Articole similare