Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT S-a aflat cine-i poate lua locul lui Gică Hagi! Fotbalist din "Generaţia de Aur", pe banca Viitorului: e dorit inclusiv de Rapid şi Petrolul

NEWS ALERT S-a aflat cine-i poate lua locul lui Gică Hagi! Fotbalist din "Generaţia de Aur", pe banca Viitorului: e dorit inclusiv de Rapid şi Petrolul
Comentarii

Gică Hagi a anunţat că a renunţat la funcţia de antrenor la Viitorul, după şase ani petrecuţi pe banca echipei din Constanţa. În această perioadă, "Regele" caută un înlocuitor, iar pe lista acestuia se află şi colegul său din "Generaţia de Aur", Viorel Moldovan, liber de contract.

Timp de un deceniu, Gică Hagi a scris istorie în cadrul academiei care-i poartă numele şi, mai apoi, cu Viitorul, echipă cu care a cucerit tilul Ligii 1 în 2017, Cupa României în 2019 şi Supercupa României în 2020. Totuşi, după şase ani în care a condus de pe banca tehnică, "Regele" a făcut un pas în spate, iar acum împreună cu conducerea Viitorului caută un înlocuitor, care să-i ducă mai departe "moştenirea" lăsată la Constanţa. 

Viorel Moldovan, pe lista Viitorului! Gică Hagi alege tot din "Generaţia de Aur"

Pentru a continua performanţele din sezoanele trecute, dar şi pentru a continua promovarea tinerilor din academie, Gică Hagi a luat în considerare mai multe nume potrivite pentru banca Viitorului. 

Sursele Telekom Sport au indicat Gică Hagi s-a gândit la fostul său coleg din "Generaţia de Aur", Viorel Moldovan, antrenor care tocmai s-a despărţit de Chindia Târgovilte şi pe care fostul decar al naţionalei îl apreciază pentru calităţile sale, dar şi pentru filosofia de joc. 

În plus, venirea lui Viorel Moldovan nu ar însemna un efort financiar pentru Viitorul. Fostul vârf al României este liber de contract în acest moment şi şi-a anunţat disponibilitatea de a semna un nou contract:

”Nu îmi rămâne de făcut decât să îmi găsesc un alt angajament. Sincer, nici nu am chef de nicio vacanţă, nimic. Şi aşa am stat două luni cu pandemia asta şi, dacă mâine aş avea oportunitate, m-aş apuca de treabă. Sunt prea în priză ca să îmi iau un moment de respiro” a declarat Viorel Moldovan, pentru Telekom Sport, imediat după depărţirea de Chindia Târgovişte

În trecut, Gică Hagi a mai lucrat din "Generaţia de Aur" cu Bogdan Stelea, care a fost principal doar pentru câteva luni la Viitorul, în 2014. 

Viorel Moldovan, dorit inclusiv de Rapid şi Petrolul

Echipele de tradiţie din România care au ratat promovarea în Liga 1 s-au reorientat, pentru a-şi îndeplini obiectivul în sezonul următor. Costel Enache şi-a anunţat deja demisia de la Petrolul Ploieşti, în timp ce Dan Alexa nu mai e sigur de postul său la Rapid.

Astfel, conducătorii celor două cluburi s-au orientat spre Viorel Moldovan, care are deja experienţă în privinţa promovărilor echipelor în Liga 1. Totuşi, la Petrolul, Viorel Moldovan va avea concurenţă, întrucât sursele Telekom Sport susţine că şi Edi Iordănescu este în cărţi pentru postul de antrenor principal. O decizie în acest sens va fi luată în zilele următoare. 

Gică Popescu doreşte să-l trimită pe Gică Hagi în vacanţă

Deşi a lăsat banca liberă la Viitorul şi l-ar putea alege pe Viorel Moldovan în funcţia de principal, Gică Hagi nu are de gând să se oprească din munca pe care o duce în fotbal. Recent, preşedintele Viitorului, Gică Popescu, a vorbit despre patronul clubului: "Se simte obosit, motivele le va spune el. Nu m-a surprins, dar probabil că voi nu aţi crezut când v-a spus. Sper să nu lipsească mult şi sper să-l revedem pe banca tehnică a Viitorului. Rămâne în academie şi va avea o perioadă de odihnă. Eu o să încerc să-l trimit la pescuit câteva zile, dar va refuza oferta", a anunţat oficialul Viitorului, pentru Telekom Sport. 

viewscnt
Articole similare
VIDEO Imagini cu "bijuteria" de 1 hectar pe care joaca Simona Halep la Roland-Garros....