Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | S-a aflat prima posibilă destinaţie pentru Ianis Hagi. La ce echipă se poate transfera: "Suntem interesaţi"

NEWS ALERT | S-a aflat prima posibilă destinaţie pentru Ianis Hagi. La ce echipă se poate transfera: "Suntem interesaţi"

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (21 de ani) traversează o perioadă dificilă la Genk şi, conform presei belgiene, ar urma să schimbe echipa după doar şase luni.

Întrebat dacă este interesat de transferul decarului de la echipa naţională, Victor Piţurcă nu a spus "nu", dar a subliniat că Ianis Hagi poate juca pentru o singură echipă în România. Şi aceea este echipa tatălui său, Viitorul, la care s-a întors şi după experienţa avută în Italia, la Fiorentina.

"Craiova e interesată de orice jucător valoros, dar Ianis Hagi are echipă aici în România unde să joace, aşa că e mai puţin probabil să vină la noi. Nu are public ca la Craiova, dar tăticul lui e patron acolo şi e mai bine pentru el", a declarat Victor Piţurcă.

Ianis Hagi, OUT de la Genk

Ianis Hagi nu se regăseşte la Genk şi îşi pregăteşte plecarea din Belgia, după doar şase luni de la transferul său din Liga I.

Site-ul voetbal24.be anunţă că Ianis Hagi nu intră în planurile lui Hannes Wolf pentru partea a doua a sezonului, iar acum mijlocaşul de 21 de ani este în căutarea unei noi echipe. La începutul acestei săptămâni, Genk a jucat 120 de minute în optimile Cupei Belgiei, la Antwerp, unde a pierdut la loviturile de departajare, însă Ianis Hagi n-a evoluat niciun minut.

Astfel, jurnaliştii belgieni scriu că fiul lui Gheorghe Hagi este foarte aproape de a pleca de la Genk în pauza de iarnă. "Poate pleca de la Genk în următoarea perioadă de transferuri. Nu primeşte prea des şansa de a juca" , scrie pe site-ul voetbal24.be.

Ianis Hagi, dorit de Gigi Becali la FCSB

Înainte de Campionatul European de tineret din vară, Gigi Becali l-a dorit insistent pe Ianis Hagi la FCSB şi chiar a făcut o ofertă uriaşă pentru Liga I. Patronul roş-albaştrilor s-a apropiat de suma pe care a plătit-o Genk şi a oferit 3,5 milioane de euro pentru fiul lui Gheorghe Hagi.

"Ianis poate să marcheze şi la CFR, iar dacă pierde CFR, după aceea jucăm pamporea, iar la anul dansăm pamporea împreună la Naţional Arena, după ce luăm campionatul. Acum pot să zic, acum s-a terminat. Asta este cel mai mult ce îmi doresc este să dansez cu Ianis pamporea, la anul, pe vremea asta. Este un obiectiv, aşa este. Acum pot să vă spun. Să vedem dacă pot să îl iau" , declara Gigi Becali în primăvara acestui an.

Evoluţiile excelente ale lui Ianis de la Euro 2019 au făcut ca multe alte echipe importante din fotbalul european să se intereseze de serviciile sale. Astfel, transfeul mijlocaşului de 20 de ani la FCSB a intrat în impas, iar Becali s-a retras din cursa pentru semnătura lui Ianis şi s-a reorientat către alţi jucători.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare