Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | S-a făcut transferul lui Erling Haaland. Starul norvegian a refuzat-o pe Barcelona şi a semnat cu un alt club uriaş. Suma fabuloasă plătită pentru mutare

NEWS ALERT | S-a făcut transferul lui Erling Haaland. Starul norvegian a refuzat-o pe Barcelona şi a semnat cu un alt club uriaş. Suma fabuloasă plătită pentru mutare

Real Madrid

Comentarii

Dorit insistent de granzii Europei, Erling Haaland a ajuns la o înţelegere cu Real Madrid, conform jurnaliştilor spanioli de la ABC.

Atacantul norvegian a luat decizia de a semna cu Real Madrid, unde va merge încă din vara acestui an. Jurnaliştii de la ABC au anunţat că madrilenii vor plăti 160 de milioane de euro pentru aducerea lui Erling Haaland.

120 de milioane de euro vor ajunge la Borussia Dortmund, în timp ce agentul jucătorului, Mino Raiola, se va alege cu suma de 30 de milioane de euro şi, în cele din urmă, tatăl fotbalistului, Alf-Inge Haaland, se va alege şi el cu 10 milioane de euro pentru rolul pe care l-a avut în perfectarea tranzacţiei.

Noi recorduri pentru Erling Haaland

Atacantul norvegian Erling Braut Haaland (Borussia Dortmund) a devenit, săptămâna trecută, cel mai tânăr jucător care a marcat 20 de goluri în Liga Campionilor, la vârsta de 20 de ani şi 231 de zile.

Precedentul record îi aparţinea atacantului francez al echipei PSG, Kylian Mbappe, care a reuşit să ajungă la 20 de goluri la vârsta de 21 de ani şi 355 de zile.

Totodată, cu cele două goluri înscrise în meciul cu FC Sevilla, Haaland a devenit cel mai bun marcator norvegian în Liga Campionilor, depăşindu-l pe Ole Gunnar Solskjaer, care a reuşit în carieră 19 de goluri.

Haaland a avut nevoie de doar 14 jocuri pentru a marca 20 de goluri, în timp ce actualul antrenor al echipei Manchetser United a înscris de 19 ori în 77 de partide.

Potrivit marca.com, jucătorul Borussiei a devenit primul jucător care a marcat de câte două ori în patru meciuri consecutive în Liga Campionilor.

În actuala stagiune, Erling Haaland a marcat 31 de goluri şi a oferit 8 pase decisive în cele 30 de meciuri jucate pentru Borussia Dortmund în toate competiţiile.

  • 110 milioane de euro este cota lui Erling Haaland pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: haalanddortmundreal madrid 

viewscnt
Articole similare