Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | S-a închis Arena Naţională! Anunţ oficial făcut de Gabriela Firea: ”Am luat această hotărâre”. Când se va juca din nou

NEWS ALERT | S-a închis Arena Naţională! Anunţ oficial făcut de Gabriela Firea: ”Am luat această hotărâre”. Când se va juca din nou

Superliga

Comentarii

Primarul Gabriela Firea a anunţat că Arena Naţională va fi închisă până când problema gazonului va fi rezolvată. Asta înseamnă că stadionul nu va mai găzdui niciun meci de fotbal sau eveniment cel puţin două luni.

Am luat hotărârea de a închide Arena Naţională pentru toate evenimentele sportive din următoarea perioadă. Stadionul va fi închis pe toată durata în care gazonul va fi refăcut”, a spus Gabriela Firea.

FCSB va trebui să revină astfel, cel mai probabil, pe arena din Voluntari la ultimele meciuri din postura de gazdă pe care le va juca în 2018.

Trei jocuri mai are FCSB de jucat ”acasă” în 2018:

FCSB - Gaz Metan Mediaş

FCSB - Viitorul

FCSB - CFR Cluj

DECLARAŢIA COMPLETĂ A PRIMARULUI BUCUREŞTIULUI:

”Cu Arena Naţională se întâmplă că noi aveam un contract care funcţiona foarte bine, un contract legal, bine fundamentat juridic prin care unul dintre cluburile care închiria cel mai des Arena Naţională în vederea organizării de competiţii sportive achita contravaloarea mentenanţei gazonului. O gazetă de sport, care şi-a terminat subiectele sportive, ne-a făcut plângere la DNA.

DNA a început o anchetă in rem, s-a suspendat acel contract, deci am rămas fără contractul de mentenanţă pe Arena Naţională. Era la acea vreme într-o stare foarte bună, dar asta este situaţia, dăm explicaţii, nu e problemă, am rămas fără contract, fără companie. A durat ceva pentru că sunt fonduri publice, trebuie o altă firmă, un alt contract , procedură de licitaţie care durează.

Având în vedere starea precară a gazonului de pe Arena Naţională, pe care a văzut-o toată lumea, nu e niciun secret, numai că lumea nu ştie în ce situaţie ne aflăm, că DNA se ocupă de gazonul de la Arena Naţională, am luat hotărârea de a închide Arena Naţională pentru toate competiţiile sportive şi de altă natură pe toată perioada remedierii gazonului. Societatea care se ocupă în acest moment consideră că în 2-3 luni de zile gazonul va fi adus la o stare în care putem să afirmăm că se vor putea desfăşura competiţii sportive sau de altă natură fără dificultăţi”, a spus Gabriela Firea.

Afla mai multe despre: arena nationalagazonfirea,  

viewscnt
Articole similare