Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | S-a lămurit şi cu ei. Fotbaliştii veniţi de la Hermannstadt, trimişi "pachet" înapoi spre Sibiu! Gigi Becali nu-i păstrează la FCSB

NEWS ALERT | S-a lămurit şi cu ei. Fotbaliştii veniţi de la Hermannstadt, trimişi "pachet" înapoi spre Sibiu! Gigi Becali nu-i păstrează la FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a adus întăriri de urgenţă de la FC Hermannstadt pentru meciul cu Slovan Liberec din preliminariile Europa League, dar Gigi Becali (62 de ani) s-a convins repede de cei doi jucători pe care i-a luat de la echipa Anamariei Prodan. David Caiado (33 de ani) şi Goran Karanovic (32 de ani) vor fi trimişi înapoi la Sibiu după un singur meci.

Aflată într-o nevoie disperată de jucători ca să-şi completeze lotul pentru meciul cu Slovan Liberec, FCSB i-a luat pe Gabi Enache (liber de contract), David Caiado şi Goran Karanovic. Doar primul va rămâne în continuare la FCSB şi după partida cu Slovan, pentru că, scrie gsp.ro, fotbaliştii veniţi de la FC Hermannstadt vor fi trimişi înapoi la echipa din Sibiu.

Astfel, antrenorul Ruben Albes îi va avea din nou sub comandă pe Karanovic şi Caiado. În ceea ce-l priveşte, Gabi Enache a semnat pe un an şi va rămâne în continuare la FCSB, sub comanda lui Toni Petrea. Dintre jucătorii aduşi de la Hermannstadt, doar Caiado a fost integralist în meciul FCSB - Slovan 0-2. Karanovic s-a accidentat după 10 minute şi a fost scos de pe teren.

FCSB a fost eliminată de Slovan Liberec din turul trei preliminar al Europa League, după ce a fost învinsă cu 2-0 de formaţia cehă, la Giurgiu. Echipa lui Toni Petrea a abordat partida fără aproape niciun titular de bază din cauza infectărilor cu COVID-19. Nu mai puţin de 15 jucători, plus antrenorul Toni Petrea şi preparatorul Thomas Neubert, au fost depistaţi pozitiv cu Coronavirus.

Afla mai multe despre: fcsbkaranoviccaiadohermannstadteuropa league 

viewscnt
Articole similare