Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT | S-a săturat de Gigi Becali şi FCSB şi pleacă în plin sezon! Prinde transferul în campionatul bun al Europei după ce a ajuns rezervă de lux

NEWS ALERT | S-a săturat de Gigi Becali şi FCSB şi pleacă în plin sezon! Prinde transferul în campionatul bun al Europei după ce a ajuns rezervă de lux

FCSB

Comentarii

FCSB urmează să se despartă de încă un fotbalist în această iarnă, după ce jucătorul nu a mai primit nicio şansă de a juca. În plus, ultimul transfer făcut de Gigi Becali i-a blocat orice şansă de a mai bifa minute. Presa din Grecia a anunţat care poate fi următoarea destinaţie a lui Aristidis Soiledis (29 de ani).

FCSB nu a avut o campanie spectaculoasă de transferuri în această perioadă, precum cele din urmă cu câţiva ani. În pauza competiţională, FCSB a renunţat la la Cană, Cristi Dumitru, Marius Briceag şi Gabriel Enache, în timp ce Adrian Niţă a venit de la Turris, iar Risto Radunovic a fost transferat pe postul de fundaş stânga. Venirea jucătorului din Muntenegru a fost mutarea care i-a luat lui Soiledis orice şansă de a mai juca la FCSB. 

O nouă plecare de la FCSB! Aristidis Soiledis se poate transfera în Grecia după ce a ajuns rezervă

Aristidis Soiledis a ajuns la FCSB în 2019, de la FC Botoşani, în schimbul sumei de 75.000 de euro. Grecul s-a impus rapid în echipa de start, apoi şi-a împărţit locul de tituar în flancul stâng cu Ionuţ Panţîru. De asemenea, elenul a mai fost folosit şi pe alte posturi la FCSB, atunci când a fost nevoie. 

Totuşi, şansele primite în acest sezon l-au făcut să-şi ia gândul de la FCSB. Soiledis a jucat doar în două meciuri, unul în Liga 1 şi unul în preliminariile Europa League, iar presa din ţara natală a fundaşului a aflat intenţia jucătorului din lotul antrenat de Toni Petrea. 

Conform Sportime.gr, Soiledis ia în calcul o revenire în Grecia, pentru a-şi salva cariera: "Nici măcar nu a mai jucat (n.r. - ultima apariţie a fost în septembrie) la Steaua (n.r. - FCSB) şi se gândeşte la plecare. La 29 de ani, ciclul său în România s-a încheiat, a susţinut el. Jucătorul grec se orientează către o echipă din ţara noastră (n.r. - Grecia), pentru că nu mai vrea să stea departe de casă", au susţinut jurnaliştii greci. 

Până la venirea jucătorului din Muntenegru, Risto Radunovic, Aristidis Soiledis era singurul fotbalist străin din lotul FCSB. În acest moment, ex-jucătorul Astrei e titularul postului de fundaş stânga, în timp ce Ionuţ Panţîru a devenit rezervă. 

Valeriu Iftime, bucuros că Gigi Becali l-a scăpat de Soiledis şi l-a luat la FCSB

Transferul lui Soiledis la FCSB a fost unul low-cost. De asemenea, a reprezentat o mutare care l-a bucurat pe patronul lui FC Botoşani, deoarece grecul avea "o mare problemă": „Eu îl stimez ca om pe Soiledis. Ca jucător el are o mare problemă şi, mai mult ca sigur, din cauza asta nu s-a impus la FCSB. De aceea am şi acceptat oferta lui Gigi Becali şi am zis mersi că am scăpat de el. Nu l-aş readuce la Botoşani nici mort", a declarat Iftime pentru ProSport, în decembrie 2020. 

La FCSB, Soiledis a jucat în 22 de meciuri şi a marcat o singură dată. Înainte de venirea în România, apărătorul lateral a mai jucat la: AO Thiva, Olympiakos, OFI Creta, AEK Atena, Levadiakos, Doxa Dramas, Niki Volou, Omonia Nicosia şi Kerkyra. 

Fundaşul stânga de la FCSB e campion al Greciei cu Olympiakos, în 2009, şi câştigător al Cupei Greciei cu AEK Atena, în 2016. La FCSB a cucerit Cupa României, în 2020. 

Intra in galeria legendelor pe casapariurilor.ro

viewscnt
Articole similare
VIDEO Nicolae Stanciu, gol ca pe vremea lui Gica Hagi. Fotbalistul roman parca a pus mingea cu...