Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT S-a stabilit pe ce dată s-ar putea relua fotbalul din România. Decizie de ultimă oră luată de oficialii LPF şi de cluburile din Liga 1

NEWS ALERT S-a stabilit pe ce dată s-ar putea relua fotbalul din România. Decizie de ultimă oră luată de oficialii LPF şi de cluburile din Liga 1

Superliga

Comentarii

Fotbalul din România s-ar putea relua în iunie, s-a stabilit, luni, într-o videoconferinţă la care au luat parte oficiali ai Ligii Profesioniste de Fotbal, ai AFAN şi ai cluburilor din Liga 1.

Mai exact, Liga 1 ar urma să se reia pe 7 iunie, anunţă GSP.ro, însă şi această dată stă sub semnul întrebării şi rămâne de văzut cum va evolua pandemia de COVID-19 în România. Cum în ţara noastră starea de urgenţă a fost prelungită până la 15 mai, jucătorii şi-ar putea relua antrenamentele pe 16 mai şi ar avea la dispoziţie trei săptămâni pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică.

Cât despre spectatori, aceştia nu vor putea participa la meciuri sub nicio formă. Liga 1 ar urma să adopte Bundesligii. Meciurile din campionatul Germaniei s-ar putea relua în mai, doar cu un număr total de 239 de persoane în tribune.

Liga 1 este înteruptă de la 12 martie, atunci când Federaţia Română de Fotbal a decis suspendarea tuturor competiţiilor fotbalistice, din cauza pandemiei de coronavirus.

Gică Hagi a propus să i se dea titlul CFR-ului încă de acum

"O criză mondială nu se tratează în două luni. Nu se termină în două luni, nu trebuie să ne preocupăm noi de campionatul care s-a jucat deja. Liverpool e campioană că e pe primul loc. Cum e CFR la noi, campioană", declara Gheorghe Hagi, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: lpf 

viewscnt
Articole similare