Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | S-a terminat! CFR Cluj anunţă despărţirea de atacantul care a jucat doar 23 de minute în acest sezon: "Îi mulţumim, baftă!"

NEWS ALERT | S-a terminat! CFR Cluj anunţă despărţirea de atacantul care a jucat doar 23 de minute în acest sezon: "Îi mulţumim, baftă!"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat, miercuri seară, că s-a despărţit de atacantul spaniol Urko Vera, care intrase în ultimele şase luni de contract cu gruparea ardeleană.

"Clubul CFR 1907 Cluj şi atacantul Urko Vera au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Îi mulţumim lui Urko pentru munca depusă în tricoul "alb-vişiniu" şi îi dorim multă baftă în carieră.

Atacantul spaniol a sosit la CFR Cluj în vara anului 2017, a bifat 17 partide pentru echipa noastră şi a marcat 5 goluri. Multă baftă, Urko Vera!", se precizează în comunicat.

În vârstă de 31 de ani, Vera a semnat cu CFR Cluj în vara anului 2017, dar nu a reuşit să se adapteze, iar după doar jumătate de sezon a fost împrumutat la Astra Giurgiu. Revenit în Gruia vara trecută, el a jucat în doar 23 de minute, pe parcursul a două meciuri, în acest sezon.

De-a lungul carierei sale, Urko Vera a mai jucat la Santutxu, Laudio, Portugalete, EIbar, Lemona, Athletic Bilbao, Hercules, Ponferradina, Alcorcon, Mirandes, Jeonbuk Motors, Osasuna, Huesca şi Mirandes.

17 meciuri a jucat Vera la CFR Cluj şi a reuşit să înscrie cinci goluri

350.000 de euro este cota lui Urko Vera, potrivit Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: cfrveradespartire 

viewscnt
Articole similare