Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT S-a terminat întâlnirea dintre Antonio Conte şi oficialii lui Inter Milano. Decizia luată de club VIDEO

NEWS ALERT  S-a terminat întâlnirea dintre Antonio Conte şi oficialii lui Inter Milano. Decizia luată de club VIDEO

Inter Milano

Comentarii

Internazionale Milano va fi antrenată şi în stagiunea viitoare de Antonio Conte.

Conform cunoscutului jurnalist Gianluca di Marzio, Antonio Conte va rămâne antrenorul lui Internazionale Milano şi în stagiunea viitoare.

Întâlnirea dintre patronul clubului milanez, Zhang, şi antrenorul Antonio Conte s-a terminat cu un acord. Tehnicianul italian îşi va continua proiectul la Inter, după ce în acest sezon a dus formatia milaneză în finala UEFA Europa League.

În ultimele zile s-a speculat că Internazionale îl va înlocui pe Antonio Conte cu Massilimiliano Allegri. În cele din urmă, antrenorul a primit un vot de încredere din partea conducerii clubului şi va continua la Inter, anunţă sursa citată. 

 

 

Antonio Conte, victima unei escrocherii de 30 de milioane de euro

Antonio Conte (51 de ani) ar fi fost victima unei fraude de peste 30 de milioane de euro, anunţă mai multe publicaţii din Italia. Antrenorul care a ratat câştigarea Europa League cu Inter ar fi fost implicat, alături de alţi oameni, în această situaţie pe vremea când o antrena pe Chelsea, în Anglia.

La Verita, La Republica şi Mediaset scriu despre această poveste. Potrivit italienilor, Conte ar fi fost, împreună cu alţi şapte oameni, victima unei fraude de 30,6 milioane de euro. Sursa citată scrie că, pe vremea când Antonio Conte o antrena pe Chelsea, i-a dat bani unui bancher pentru o investitiţie, însă sumele nu s-au mai întors în conturile lor.

Afla mai multe despre: antonio conte 

viewscnt
Articole similare