Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT S-au aflat următoarele transferuri de la Dinamo! Super fotbaliştii, aduşi de Cortacero: "E clar!". Mutări pentru titlu în "Ştefan cel Mare"

NEWS ALERT S-au aflat următoarele transferuri de la Dinamo! Super fotbaliştii, aduşi de Cortacero: "E clar!". Mutări pentru titlu în "Ştefan cel Mare"

Dinamo București

Comentarii

Transferurile la Dinamo nu se mai opresc, după schimbarea acţionarului majoritar. Încă de la începutul acestui sezon, Pablo Cortacero şi-a folosit influenţa din Spania şi a făcut câteva transferuri spectaculoase, împreună cu Rufo Collado şi Cosmin Contra. Conform ultimelor informaţii, alţi fotbalişti vor veni în "Ştefan cel Mare".

După ani de zile în care lotul lui Dinamo a fost "peticit", noua conducere din "Ştefan cel Mare" a pornit o remaniere totală în echipă, cu antrenorul Cosmin Contra care coordonează muătile. 

 

În această perioadă, Dinamo s-a despărţit de: Piscitelli, Skovajsa, Ioan Filip, Kostrna, Perotic, N'Diaye, Montini, Kilyen, Mrzljak şi Daniel Popa. "Câinii" s-au întărit cu Vlad Achim, Janusz Gol, Isma Lopez, Gonzales, Nemec, Borja Valle, Camara şi Rene Roman Hinojo, iar lista venirilor s-ar putea mări, conform ultimului anunţ făcut de presa din Spania.

Ce transferuri mai pregăteşte Pablo Cortacero la Dinamo

Proiectul Nuevo Dinamo a ajuns şi în atenţia spaniolilor, care sunt cu ochii pe ibericii care conduc acum în "Ştefan cel Mare", dar şi pe transferurile pe care le fac aceştia. 

Publicaţia Radiomarcaalmeria scrie că după ce l-au prezentat pe Rene Roman Hinojo la Dinamo, "câinii" sunt interesaţi şi de alţi fotbalişti din Spania, experimentaţi, care să facă diferenţa în Liga 1: "Omul de afaceri din Granada (n.r. - Pablo Cortacero), care e negociat fără succes cumpărarea clubului UD Almeria şi care a ajuns să facă afaceri cu Alfonso Garcia, caută un profil clar de jucători. Cortacero vrea jucători spanioli cu experienţă în fotbal şi care pot face diferenţa într-un campionat al României aflat în declin în sezoanele recente.

Păstrând tiparul, i-a adus deja pe Borja Valle şi Isma Lopez, care s-au alăturat deja proiectului", au scris jurnaliştii iberici despre noul acţionar majoritar de la Dinamo. 

Cornel Dinu şi Ioan Andone au analizat transferurile de la Dinamo

Expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, a susţinut că Dinamo încă are nevoie de transferuri: "În primul rând, Cosmin nu a adus cât îi trebuie. (n.r. - Tot îi mai trebuie?) Sută la sută. În prima repriză (n.r. - cu FC Botoşani), Dinamo a jucat cu şase jucători cu randament scăzut. Şi dacă vin jucători din liga a doua din Spania sau chiar mai jos au, totuşi au şcoala făcută la zi, adică s-a văzut pe ei că sunt prieteni cu mingea", a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport. 

Ioan Andone a identificat strategia "câinilor" conduşi de Cosmin Contra: "Toate transferurile au fost făcute pentru rezultate imediate, strategia lor nu e pentru termen mediu sau lung. Altfel, transferau şi jucători de 22-23 de ani. Au adus jucători cu experienţă să facă rezultate acum. E important după trei ani de secetă, de play-out, să ai echipă pentru play off. Dacă intră în play-off, Dinamo e periculoasă cu experienţa jucătorilor. Au adus chiar jucători cu experienţă", a spus fostul antrenor al lui Dinamo pentru Telekom Sport.   

Dinamo îi aşteaptă pe Jorge Pombo şi Guillermo Fernandez Hierro

În startul campaniei de transferuri, Pablo Cortacero l-a ofertat şi pe fundaşul spaniol Francisco Molinero, dar transferul acestuia nu s-a materializat. În ultima perioadă, dinamoviştii au negociat şi cu Jorge Pombo şi Guillermo Fernandez Hierro, dar aceştia s-au lăsat aşteptaţi. Guillermo Fernandez s-a aflat în negocieri şi cu un alt club din Liga 1, care s-a retras, după ce a aflat de pretenţiile sale financiare. 

viewscnt
Articole similare
"Micuta" Irina Bara s-a facut mare. 5 secrete despre tenismena surpriza a Romaniei la...