Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Şansă uriaşă pentru Răzvan Marin! Românul dorit de formaţia al cărui patron are o avere de 5 miliarde de euro

NEWS ALERT Şansă uriaşă pentru Răzvan Marin! Românul dorit de formaţia al cărui patron are o avere de 5 miliarde de eurogalerie foto

Stranieri

Comentarii

Conform italienilor de la La Nazione, emisarii Fiorentinei au urmărit în această perioadă mai mulţi jucători prin care pot întări linia mediană a echipei antrenate de Giuseppe Iachini.

Printre ei, argentinianul Rodrigo Batalla şi internaţionalul român, Răzvan Marin, actualmente la Ajax Amsterdam. Primul este o ţintă mai veche a Fiorentinei, care ar trebui să plătească acum pentru el 7 milioane de euro celor de la Sporting Lisabona.

Sursa citată scrie că ”Viola” este mult mai interesată de transferul lui Răzvan Marin (23 de ani) de la Ajax, fotbalist pe care Fiorentina îl urmăreşte de asemenea de mai mult timp. Italienii vor să profite de situaţia nefericită în care se află Marin în Olanda şi ar putea plăti 12 milioane de euro pentru transferul său.

Răzvan Marin la Fiorentina? Clubul italian este patronat de un miliardar

Magnatul Rocco Commisso este noul proprietar al Fiorentinei de anul trecut. Patronul gigantului Mediacom, al cincilea operator prin cablu din SUA a plătit 150 de milioane de dolari pentru clubul toscan. El a preluat ”Viola” de la fraţii Andrea şi Diego della Valle.

Născut în Italia, Commisso (70 de ani) are o avere estimată la 5 miliarde de euro şi a fost la un pas să o preia în trecut pe AC Milan. Italianul a emigrat în Statele Unite la vârsta de 12 ani alături de familia sa. Este unul dintre cei mai bogaţi oameni din fotbalul italian în acest moment.

Răzvan Marin este cotat la 12 milioane de euro şi a jucat pentru Ajax 10 meciuri în campionatul Olandei, alte 4 în UEFA Champions League şi unul în Cupa Olandei. În 799 de minute jucate, Marin a reuşit două pase decisive. El a fost achiziţionat de la Standard Liege pentru 12.5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: răzvan marinfiorentinaajax 

viewscnt
Articole similare