Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT | Şapte cazuri COVID-19 la FC Barcelona! Cinci fotbalişti şi doi antrenori, infectaţi cu Coronavirus. Informaţie bombă oferită de spanioli

NEWS ALERT | Şapte cazuri COVID-19 la FC Barcelona! Cinci fotbalişti şi doi antrenori, infectaţi cu Coronavirus. Informaţie bombă oferită de spanioli

FC Barcelona

Comentarii

Cinci fotbalişti de la FC Barcelona şi doi antrenori ai catalanilor au fost testaţi pozitiv cu Coronavirus. Este vorba despre cazuri vindecate deja, susţine presa din Spania, care anunţă că tot clubul blaugrana este acum sănătos şi pregătit să reînceapă LaLiga.

RAC1 scrie că Barcelona a înregistrat cinci cazuri de COVID-19 între fotbaliştii primei echipe şi două între antrenorii catalanilor, însă este vorba despre cazuri din trecut, de la primele teste efectuate pe jucători, pe 6 mai. Acum, toţi jucătorii şi antrenorii sunt sănătoşi, scăpaţi de virus, liberi să se antreneze şi să joace liniştiţi, mai susţine sursa citată.

Informaţia vine ca o surpriză, având în vedere faptul că niciun caz de COVID-19 nu a ieşit la lumină de la FC Barcelona. RAC1 nu aminteşte nimic de numele celor infectaţi. Fotbaliştii Barcelonei s-au antrenat deja în grup, cu toţii, înaintea reluării LaLiga, care se va întâmpla pe 11 iunie.

Barcelona revine pe teren în LaLiga împotriva Mallorcăi, în deplasare, pe 13 iunie, de la ora 22:00. Partida va putea fi urmărită pe Telekom Sport şi telekomsport.ro.

viewscnt
Articole similare
VIDEO Uluitor: Diego Maradona juca fotbal fara sa doarma. Cate zile putea sa reziste