Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Scandal uriaş la Astra: "Îşi ia bagajele şi pleacă! Gata, s-a terminat!"

NEWS ALERT | Scandal uriaş la Astra: "Îşi ia bagajele şi pleacă! Gata, s-a terminat!"

Astra Giurgiu

Comentarii

Surse din cadrul clubului au dezvăluit pentru GSP o discuţie pe care antrenorul principal a avut-o cu cei din conducere, mesaj pe care l-ar fi transmis şi jucătorilor în vestiar.

"Edi a avut o discuţie serioasă cu cei din conducere şi a anunţat clubul că dacă în vară jucătorii nu sunt cu salariile la zi şi cu toate primele promise, a doua zi îşi ia bagajele şi pleacă! Gata, s-a terminat! Mereu a lăudat jucătorii, mereu a avut discuţii deschise cu ei pentru că vrea şi îşi doreşte să aibă rezultate şi să facă performanţă la Astra! A transmis un mesaj clar că nu ne putem să ne dezvoltăm într-un mediu în care nu există încredere între părţi! Edi vrea rezultate, dar mai ales continuitate! Vrea să facă performanţă la Astra", sună informaţiile, conform sursei citate.

După meciul cu Craiova, Edward i-a răspuns patronului Ioan Niculae, cel care l-a criticat pe antrenor după înfrângerea din primul meci din play-off, 0-1. "Mi-aş dori ca pe viitor aceste lucruri să nu se mai întample şi problemele să le discutăm în privat, sper că aşa se va întâmpla. Sper că nu voi fi obligat să mă adaptez la o astfel de comunicare şi să îmi spun şi eu punctele de vedere în public. Pentru mine vorbesc doar rezultatele. Am ridicat nivelul aşa de sus şi probabil că pretenţiile au crescut. Dar suntem la un moment când încă nu ne putem compara cu nişte forţe ale competiţiei", a spus Niculae la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: edi iordanescuastraniculaescandalproblemedemisie 

viewscnt
Articole similare