Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Se rupe galaxia de vedete de la Dinamo! Un străin adus pe un salariu uriaş, primul care e pregătit să plece. Vrea să evite coşmarul

NEWS ALERT Se rupe galaxia de vedete de la Dinamo! Un străin adus pe un salariu uriaş, primul care e pregătit să plece. Vrea să evite coşmarul

Dinamo București

Comentarii

Dinamo stă pe un butoi de pulbere, iar situaţia s-a prelungit până la lotul de jucători. Antrenorul Cosmin Contra a susţinut că fotbaliştii resimt instabilitatea şi îi afectează. Recent, presa din Polonia a dezvăluit că mijlocaşul Janusz Gol (35 de ani) ia în calcul despărţirea de Dinamo.

Dinamo a transferat aproape o echipă întreagă de start cu tot cu rezerve. În "Ştefan cel Mare" au ajuns 14 jucători, iar cei mai mulţi dintre aceştia au primit salarii cu mult peste media Ligii 1. Totuşi, problemele financiare îşi spun cuvântul, iar unul dintre străinii aduşi de spanioli ar putea pleca de la echipă. 

Titularul de la Dinamo care se revoltă. Lovitură pentru spanioli. Ce le-a transmis fotbalistul: "Ne-am săturat"

Primul străin care ar vrea să plece de la Dinamo. Presa din Polonia anunţă că Janusz Gol ar căuta o cale de scăpare

Experimentatul mijlocaş polonez a fost printre primii jucători cu un CV important ajunşi la Dinamo. Mijlocaşul cu opt selecţii în naţională şi care a trecut pe Legia Varşovia şi Cracovia a fost titularul de la mijlocul terenului până în acest moment, doar că evoluţiile sale nu au impresionat. 

În plus, nici situaţia de la Dinamo nu l-a ajutat să-şi găsească liniştea în echipa lui Cosmin Contra. Recent, jurnaliştii polonezi de la 2x45.info au aflat despre situaţia tensionată de la clubul de tradiţie din România, dar şi despre situaţia lui Janusz Gol. 

După ce au scris, pe larg, despre dificultăţile financiare, dar şi despre noua conducere a lui Pablo Cortacero, jurnaliştii au susţinut că Janusz Gol ar căuta o cale de scăpare de la Dinamo

"Întreaga situaţie seamănă cu confuzia din conducerea şi problemele de la Wisla Cracovia. Evenimentele îl fac pe Janusz Gol să să gândească în privinţa unei escapade din România", scrie sursa citată. 

Cornel Dinu sare la gâtul spaniolilor de la Dinamo: ”Seamănă cu încercări de tâlhărie la drumul mare”

Cornel Dinu nu e impresionat de Janusz Gol. Ce salariu are fotbalistul la Dinamo

Cei mai importanţi jucători transferaţi de Dinamo câştigă între 25-33.000 de euro, în timp ce Janusz Gol are şi el un salariu peste media Ligii 1. Polonezul e remunerat cu aproximativ 20.000 de euro, sumă pe care o câştigă Dennis Man, Florin Tănase şi Florinel Coman la FCSB, după reînnoirea contractelor. 

"Vine de pe ruta Bălănescu, Iorga, Antonio. E de forţă, dar nu la ce are nevoie Dinamo. E inferior şi sunt eforturi prea mari făcute pentru el, dar nu mi se pare o achiziţie care ridică nivelul de joc. Gol, ca şi Răuţă...",  a declarat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii "Minutul 91". 

În tot acest timp, Dinamo aşteaptă sumele promise din partea lui Pablo Cortacero şi grupului de investitori pe care-l reprezintă. În continuare, există restanţe financiare către jucători, angajaţi şi foşti angajaţi ai clubului, în timp ce suma pentru majorarea capitalului a scăzut. 

Afla mai multe despre: janusz goldinamoplecare janusz gol dinamodinamo bucurestitransferuri dinamo 

viewscnt
Articole similare