Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Şedinţă la Dinamo! Acţionarii clubului se întâlnesc pentru a discuta majorarea de capital

NEWS ALERT Şedinţă la Dinamo! Acţionarii clubului se întâlnesc pentru a discuta majorarea de capital

Dinamo București

Comentarii

Pablo Cortacero a anunţat că va organiza o şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor lui Dinamo.

Pablo Cortacero, preşedintele Consiliului de Administraţie de la Dinamo, alături de Cornel Dinu, Cornel Ţălnar, Constantin Eftimescu şi Cristian Hâldan se vor întâlni pe 21 decemebrie pentru a modifica structura Consiliului de Administraţie de la cinci la şapte administratori, dar şi pentru majorarea capitalului social cu 5 milioane de euro.


”Preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului din Ştefan cel Mare, Pablo Cortacero a convocat Adunarea Generală a Acţionarilor Dinamo 1948 SA, şedinţa fiind programată pe 21 decembrie 2020, la ora 11:00, la sediul social al societăţii.

Majorarea capitalului social cu suma de 5.000.000 euro prin emiterea de noi acţiuni reprezintă cel mai important subiect pe ordinea de zi a Adunării Generale a Acţionarilor, în care va fi stabilit şi bugetul de venituri şi cheltuieli pentru sezonul competiţional 2020-2021, se arată într-o convocare trimisă către toţi acţionarii Dinamo 1948 SA.

De asemenea, tot pe 21 decembrie, va fi modificată structura Consiliului de Administraţie prin suplimentarea numărului de administratori de la 5 la 7.

Consiliul de Administraţie al clubului este format din Pablo Cortacero (preşedinte), Cornel Dinu, Cornel Ţălnar, Constantin Eftimescu şi Cristian Hîldan” se arată într-un comunicat emis de Biroul de presă al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare. 

Afla mai multe despre: pablo cortacero 

viewscnt
Articole similare