Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Şefii Barcelonei au ales candidatul ideal! Antrenorul dorit pe Camp Nou îşi caută deja casă în Catalonia

NEWS ALERT | Şefii Barcelonei au ales candidatul ideal! Antrenorul dorit pe Camp Nou îşi caută deja casă în Catalonia

FC Barcelona

Comentarii

Şefii Barcelonei şi-au ales principalul canditat pentru banca trupei de pe Camp Nou, după ce Quique Setien a fost "condamnat" după umilinţa din Liga Campionilor, 2-8 cu Bayern Munchen. Catalanii l-au pus în capul listei pe Ronald Koeman, selecţionerul naţionalei Olandei, scrie presa din Spania.

În vârstă de 57 de ani, Ronald Koeman e antrenorul care a câştigat teren în ultimele ore şi a devenit favorit pentru banca Barcelonei. Doar că olandezul are contract cu naţionala Olandei şi nu poate veni în acest moment să salveze corabia pe Camp Nou. Koeman e o legendă a catalanilor şi e perceput drept candidatul ideal, calităţile sale fiind pe placul şefilor de pe Camp Nou. Fostul fundaş al Barcelonei e admirat de şefi pentru modul în care conduce un grup atunci când antrenează o echipă.

Ronald Koeman a mai fost dorit de Barcelona şi înainte ca Setien să semneze. Catalanii l-au vrut pe Koeman când s-au despărţit de Ernesto Valverde, însă olandezul a refuzat. Totuşi, acesta a lăsat de înţeles că într-o zi şi-ar dori să ajungă să fie antrenor pe Camp Nou, iar ziua pare că se apropie din ce în ce mai mult. Totuşi, în continuare Ronald Koeman are contract cu naţionala Olandei până după EURO 2020, mutat în 2021 din cauza pandemiei de COVID-19.

Mai mult, se pare că, potrivit informaţiilor presei din Spania, Koeman şi-a anunţat reprezentanţii agenţiei sale imobiliare din Barcelona că va avea nevoie de unul dintre cele două apartamente pe care le deţine în capitala Cataloniei. Şefii Barcelonei l-au sunat la începutul săptămânii. Se pare că negocierile cu Ronaldo Koeman se poartă încă dinaintea umilinţei pe care Barcelona a trăit-o în meciul cu Bayern.



Vestiarul Barcelonei îl cere pe Xavi, care ezită să vină să o antreneze pe Barcelona, în timp ce o altă variantă e Mauricio Pochettino, şi el pe placul şefilor, dar de care vestiarul nu e foarte încântat. Pochettino a fost rivalul Barcelonei în cariera de fotbalist, după ce a jucat la Espanyol Barcelona.

Afla mai multe despre: ronald koemanbarcelonaantrenor 

viewscnt
Articole similare