Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT Sergio Ramos a rupt contractul după 10 ani! Mutare istorică: semnează în următoarele ore pentru rivali

NEWS ALERT Sergio Ramos a rupt contractul după 10 ani! Mutare istorică: semnează în următoarele ore pentru rivaligalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Căpitanul lui Real Madrid a publicat prima imagine oficială în ghete ADIDAS, deşi nu a semnat încă un nou contract cu o altă firmă.

Căpitanul lui Real Madrid a urcat pe Instagram o poză în care se vede că nu mai poartă ghetele companiei Nike, cea pe care a reprezentat-o timp de zece ani, scrie cotidianul As.

Sergio Ramos a decis să rupă contractul cu Nike, unul care oricum urma să expire. Presa spaniolă susţine că se duce un adevărat război pentru imaginea căpitanului de la Real Madrid, între mai multe firme de echipament sportiv. După 10 ani, Ramos a decis să renunţe la acordul cu Nike şi nu a acceptat noua propunere a americanilor.

Încă din septembrie se ştia că Ramos nu va mai continua cu puternicul concern nord-american, după ce ultima ofertă a celor de la Nike a fost refuzată de căpitanul Spaniei şi al lui Real Madrid. 1.5 milioane de euro pe an i-a oferit Nike, o ofertă care nu a fost pe placul lui Sergio Ramos.

De atunci, Ramos a deschis mai multe negocieri cu mai multe firme de echipament sportiv. Favorite pentru a-şi apropia semnătura lui Sergio Ramos sunt Puma şi Under Armour. New Balance are de asemenea o şansă importantă, anunţă Intereconomia TV.

Potrivit aceleiaşi surse însă, Sergio Ramos ar urma să semneze în cele din urmă cu Under Armour un contract care îi va aduce mai mult de 2 milioane de euro pe an. Under Armour devine pe zi ce trece un rival tot mai serios pentru marile branduri sportive de pe piaţă, mai anunţă sursa citată. Totuşi, nici marea rivală a celor de la Nike, Adidas, nu este o variantă exclusă de presa iberică.

Sergio Ramos negociază un nou acord şi cu Real Madrid

Sergio Ramos şi Real Madrid negociază un nou acord, iar fratele căpitanului blanco, şi totodată impresarul lui Sergio, a vorbit despre acest subiect în presa spaniolă.

Într-un interviu acordat pentru El Golazo, Rene Ramos, fratele căpitanului de la Real Madrid, cel care totodată este şi agentul fotbalistului, s-a pronunţat asupra subiectului legat de prelungirea contractului dintre Sergio şi gruparea blanco:

”Nu avem noutăţi şi aş prefera să nu vorbesc despre acest subiect. Cadou de Crăciun? Aş prefera să nu intru în detalii. Sunt discuţii private între noi şi clubul Real Madrid” a anunţat Rene Ramos.

”Sergio se recuperează şi îşi forţează limitele, ca de obicei. Este un mare profesionist, care se ridică în fiecare zi de la pământ” a mai adăugat Rene Ramos.

Presa iberică anunţă că cele două părţi sunt aproape de un nou acord şi că Sergio Ramos ar urma să ma joace cel puţin un sezon pe Santiago Bernabeu.

viewscnt
Articole similare
FOTO Un fost international italian, indragostit lulea de o romanca. Ce super-cadou i-a facut in...