Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Şi-a dat acordul pentru a ajunge la FCSB! Becali a rezolvat problema atacantului

NEWS ALERT | Şi-a dat acordul pentru a ajunge la FCSB! Becali a rezolvat problema atacantului

FCSB

Comentarii

FCSB a ajuns la un acord cu atacantul Raul Rusescu, care este la un pas de a semna cu clubul patronat de Gigi Becali. Rusescu trebuie acum să îşi rezolve problemele contractuale cu Osmanlispor, echipă cu care mai are un an de contract, apoi va semna cu vicecampioana României.

UPDATE: Din informaţiile Telekomsport atacantul va ajunge cel mai târziu mâine în România şi urmează ca luni să-şi pună semnătura pe contractul cu FCSB.

În vârstă de 30 de ani, Raul Rusescu a mai jucat la FCSB între 2011 şi 2013, apoi în sezonul 2014-2015. La Osmanlispor a adunat 65 de meciuri în ultimii trei ani, timp în care a reuşit să înscrie 17 goluri şi să dea cinci pase decisive, dar a intrat în dizgraţia conducerii tehnice, iar în sezonul trecut nu a jucat nici măcar un meci.

Totuşi, Rusescu a fost păstrat de Osmanlispor, iar acum trebuie să ajungă la un acord cu clubul turc pentru a putea semna cu FCSB. Vicecampioana Ligii 1 îl doreşte pe Rusescu încă din iarnă, însă plecarea lui Denis Alibec a intensificat negocierile cu atacantul.

La FCSB, Rusescu se va lupta pentru un loc de titular cu francezul Harlem Gnohere, golgheterul ediţiei trecute a Ligii 1, cu 15 goluri, la egalitate cu George Ţucudean.

Rusescu şi-a început la Râmnicu Vâlcea, apo a mai jucat pentru Unirea Urziceni, Astra II, CS Otopeni, FCSB, FC Sevilla şi Braga. La echipa naţională a României, Raul Rusescu are nouă selecţii şi un gol înscris.

54 de goluri a marcat Rusescu pentru FCSB, în 123 de meciuri jucate

2,2 milioane de euro a încasat FCSB pentru Rusescu, în 2013, de la FC Sevilla

300.000 de euro este cota atacantului, în momentul de faţă

Afla mai multe despre: gigirusescutransfer 

viewscnt
Articole similare