Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Viorel Moldovan s-a înţeles cu Dinamo! Florin Prunea a evitat să comenteze: ”Asta pot să vă spun!” Primul jucător pe care îl transferă

NEWS ALERT | Viorel Moldovan s-a înţeles cu Dinamo! Florin Prunea a evitat să comenteze: ”Asta pot să vă spun!” Primul jucător pe care îl transferă

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti are un nou antrenor! Viorel Moldovan a negociat toată ziua cu ”câinii” şi a acceptat oferta venită din Ştefan cel Mare. Imediat cum contractul cu Neagoe va fi reziliat, iar Moldovan îşi va rezilia înţelegerea cu Chindia, atunci Dinamo va avea un nou tehnician.

Eugen Neagoe le-a transmis lui Prunea şi Negoiţă că va lua o pauză din antrenorat, astfel că şefii lui Dinamo s-au reorientat! După ce au încercat să-i aducă pe Bonetti sau Mangia, dinamoviştii s-au oprit la varianta Viorel Moldovan

Nu am ajuns la nicio înţelegere cu Viorel Moldovan pentru că nu am negociat cu el! Asta e tot ce pot să vă spun, că nu este adevărat. Avem alţi antrenori pe listă. Plus că acum, pentru moment, avem antrenor”, a spus Prunea pentru Telekom Sport. În realitate, Prunea evită să recunoască negocierile cu Moldovan pentru că acest lucru e interzis de regulamentele din fotbalul românesc.

Imediat cum au căzut variantele de antrenori italieni, Dinamo a luat legătura cu Moldovan, iar antrenorul Chindiei şi-a dat acceptul pentru a veni în Ştefan cel Mare. Rămâne acum să-şi rezolve problemele cu Chindia, iar apoi va fi prezentat oficial la Dinamo.

VINE CU UN JUCĂTOR LA PACHET

Viorel Moldovan nu va veni singur la Dinamo, ci cu un fotbalist. Este vorba despre Mihai Neicuţescu, om împrumutat de Dinamo chiar la Chindia, acolo unde a avut evoluţii foarte bune sub comanda lui Moldovan.

Neicuţescu are 20 de ani şi va deveni o soluţie importantă pentru Dinamo pentru regula U21 impusă de Federaţia Română de Fotbal.

Neicuţescu a marcat deja în acest sezon, în meciul pe care Chindia Târgovişte l-a terminat la egalitate, scor 2-2, cu Gaz Metan Mediaş.

Afla mai multe despre: viorel moldovandinamo 

viewscnt
Articole similare