Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Simona Halep a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate: ”Sub nicio formă nu se pune problema operaţiei”

NEWS ALERT | Simona Halep a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate: ”Sub nicio formă nu se pune problema operaţiei”

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a avut evoluţii dezamăgitoare la turneele din China din cauza unei accidentări la spate, iar azi liderul mondial a anunţat că suferă de hernie de disc.

Imediat după ce a explicat că suferă de hernie de disc, au apărut mai multe informaţii conform cărora Simona Halep ar urma chiar să fie supusă unei intervenţii chirurgicale.

Liderul WTA a revenit printr-o nouă postare pe Facebook şi a anunţat că nu se pune problema unei intervenţii chirurgicale, iar recuperarea va consta în exerciţii şi fizioterapie.

Multumesc fanilor mei de peste tot si in special din Romania, pentru grija pe care mi-o poarta si care sunt ingrijorati dupa stirile aparute in mass media din Romania.

As dori sa precizez ca este o hernie de disc intr-adevar dar sub nici o forma nu se pune problema operatiei.

Voi urma tratamentul adecvat care consta in exercitii si fizioterapie. Voi reveni cu informatii”, a scris Simona Halep pe Facebook.

Afla mai multe despre: simona halepoperatiehernie de disc,  

viewscnt
Articole similare