Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Simona Halep s-a retras de la Stuttgart: ”Nu sunt pregătită să joc din nou! A fost un consum mental mare la FED Cup”

NEWS ALERT | Simona Halep s-a retras de la Stuttgart: ”Nu sunt pregătită să joc din nou! A fost un consum mental mare la FED Cup”

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a decis să nu participe la turneul de la Stuttgart. Halep a anunţat că nu este pregătită fizic şi mental să evolueze în Germania, invocând meciurile grele de la FED Cup.

Partidele din semifinala de FED Cup cu Franţa au consumat-o la maximum pe Simona Halep. Sportiva noastră a decis să se retragă de la turneul de la Stuttgart.

Am simţit o durere în meciul de FED Cup şi nu sunt pregătită să joc din nou. Am decis să mă retrag de la turneul de la Stuttgart. A fost un consum mental şi nu vreau să intru pe teren dacă nu sunt 100% pregătită.

Mă resimt pentru că am dat tot la FED Cup. Am fost foarte tristă în aceste zile. Am nevoie de recuperare mentală şi fizică pentru a o lua de la capăt din nou. O să mă duc acasă, o să mă joc cu nepoata mea pentru a mă reîncărca.

Nu voi face o dramă că nu joc la Stuttgart. Îmi pare rău, dar mă voi odihni şi sper să fiu în formă pentru următorul turneu”, a spus Simona Halep, în conferinţa de presă de la Stuttgart.

Dacă nu s-ar fi retras, Halep ar fi jucat în turul doi de la Stuttgart cu cu învingătoarea meciului dintre Sara Sorribes Tormo şi Andrea Petkovic.

Afla mai multe despre: halepretragerestuttgart,  

viewscnt
Articole similare