Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la turneul din Dubai! Cu cine va juca semifinalista de la Australian Open

NEWS ALERT | Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la turneul din Dubai! Cu cine va juca semifinalista de la Australian Open

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) şi-a aflat prima adversară de la turnuel de la Dubai, prima competiţie la care va lua startul după ce a participat la Australian Open, unde a ajuns până în semifinale.

Halep va intra direct în durul doi la Dubai şi va da peste câştigătoarea partidei dintre americanca Alison Riske (18 WTA) şi tunisianca Ons Jabeur (45 WTA). Simona e principala favorită a competiţiei de la Dubai, dar are parte de o jumătate de tablou cu nume importante. Dacă trece în sferturile de finală, românca poate da peste Elise Mertens, Qiang Wang, Aryna Sabalenka sau Maria Sakkari.

De asemenea, Garbine Muguruza, cea care a eliminat-o în semifinale la Australian Open, Elina Svitolina, Marketa Vondrousova Dayana Yamstremska, Kiki Bertens, Kim Clijters sau Anastasija Sevastova se mai află pe partea de tablou a Simonei Halep.

Competiţia de la Dubai este dotată cu premii totale în valoare de 2,6 milioane de doari şi se va disputa în perioada 17 februarie - 29 februarie 2020.

Afla mai multe despre: simona halepwta dubai 

viewscnt
Articole similare