Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | ŞOC în Liga 1. Edward Iordănescu şi-a anunţat plecarea de la Gaz Metan

NEWS ALERT | ŞOC în Liga 1. Edward Iordănescu şi-a anunţat plecarea de la Gaz Metan

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a fost eliminată din Cupa României de Foresta Suceava. Tehnicianul Edward Iordănescu a anunţat că vrea să plece de la formaţia medieşeană

Antrenorul în vârstă de 41 de ani a declarat pentru site-ul Gazişti.ro că va solicita conducerii clubului rezilierea contractului: ”Îmi pare foarte rău pentru tot ce se întâmplă şi îmi asum eu întreaga responsbilitate. Aşa am facut mereu la rău şi la bine, am lăsat să iasă mereu alte persoane în faţă şi nu mi-a plăcut niciodată să îmi însuşesc eu meritele” a declarat Iordănescu Jr pentru sursa citată.

”Doresc ca zilele următoare să am o discuţie cu conducerea şi să ii anunţ că să dori încetarea de comun acord a colaborării la pauza competiţională pentru echipa naţională” a mai spus Iordănescu Junior.

"Nu pot lăsa echipa acum pentru că nu ar fi corect, dar până la întreruperea campionatului se poate pregăti o soluţie. DIn păcate între mine şi conducere nu mai este comunicare de mai bine de 3 săptămâni, sau cel puţin nu aşa cum trebuie. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar nu este în favoarea echipei să continuăm în felul ăsta. Nu pot rezilia unilateral pentru că ar însemna să plătesc daune şi sper că vom găsi o formă amiabilă. De când echipa a ajuns pe primul loc în liga 1 şi până când s-a întrerupt campionatul pentru meciurile României cu spania şi Malta, am solicitat anumite lucruri cu care conducerea nu a fost de acord. Nu vreau să acuz, poate sunt eu vinovat ca nu m-am făcut înţeles suficient sau nu am plecat de atunci, nu vreau să reproşez, dar am spus încă din acel moment că suntem descoperiţi şi că nu putem duce o luptă pentru play-off şi cupa României în situaţia în care suntem noi cu lotul. Nu avem soluţii şi avem posturi total descoperite.Nu poţi merge în play-off cu 3 fundaşi centrali în lot, cu un fundaş dreapta de profil şi un singur atacant central.De 4 luni tot persistă această situaţie, suntem singura echipă din liga 1 care este în această situaţie. Nu vreau 3-4 atacanţi ca şi alte echipe, dar e unicat să stai ȋntr-un singur atacant şi să ajungi cum am fost cu Craiova când eram conduşi să nu ai un jucător de careu să bag în teren. Nu pot să inventez jucători, dacă i-a un fundaş central cartonaşe sau se loveşte, nu avem fundaş central pe bancă. Cum a fost cazul la meciul cu Viitorul. Cu Craiova am jucat cu Dumitru atacant central chiar dacă ştiu ca nu-i place să joace acolo, dar era singurul care ca şi talie să stea pe acea poziţie. Buş a fost accidentat, am vorbit de un anumit buget salarial la începutul anului şi am insistat să mai aducem 2 jucători pe anumite poziţii deficitare, mai ales că ne încadrăm în buget şi nu era o problemă, mai ales că prin plecarea lui Creţu mai scăzusem bugetul de salarii" a mai adaugat Edward Iordanescu.

Afla mai multe despre: edward iordănescugaz metan mediaş 

viewscnt
Articole similare