Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | ŞOC la CFR Cluj! Dan Petrescu, OUT?! Favorit să-i ia locul e un antrenor portughez, cu meciuri în Europa

NEWS ALERT | ŞOC la CFR Cluj! Dan Petrescu, OUT?! Favorit să-i ia locul e un antrenor portughez, cu meciuri în Europa

CFR Cluj

Comentarii

Răsturnare de situaţie la CFR Cluj, într-o perioadă grea pentru campioana României, care are de apărat titlul în faţa lui U Craiova. Presa din Portugalia a anunţat, duminică, interesul conducerii campioanei României pentru înlocuitorul lui Dan Petrescu. Este vorba despre portughezul Ricardo Sá Pinto (47 de ani).

În acest moment, Dan Petrescu are de gestionat o situaţie dificilă în lot şi în club. Cu nemulţumiri financiare, dar şi cu o lipsă de pregătire, în urma inactivităţii jucătorilor din ultima săptămână, "Bursucul" are ca obiectiv titlul în Liga 1. Mai mult, actualul antrenor al lui CFR Cluj e ameninţat şi de o posibilă decizie luată de conducere, anunţă presa din Portugalia. 

Dan Petrescu, schimbat pe banca lui CFR Cluj cu Ricardo Sa Pinto?

Dan Petrescu a scris istorie la CFR Cluj, cu care a cucerit două titluri în România, în 2018 şi 2019, iar în acest sezon a dus echipa până în 16-imile Europe League, de unde a fost eliminat de Sevilla, în urma a două remize. Totuşi, nemulţumirile din ultima perioadă şi probabil nivelul atins cu CFR Cluj l-ar putea face să plece de pe banca tehnică a echipei campioane a României. 

Duminică, una dintre cele mai prestigioase publicaţii sportive din Portugalia, A Bola, a anunţat că CFR Cluj este interesată să-l aducă pe antrenorul portughez Ricardo Sa Pinto, în vârstă de 47 de ani. 

O mutare cu adevărat importantă, în condiţiile în care Ricardo Sa Pinto e un nume sonor în fotbal. Antrenorul lusitan care ar urma să-l schimbe pe Dan Petrescu de la CFR Cluj a antrenat ultima oară Braga, de unde a plecat în decembrie 2019, nu înainte de a califica în etapa eliminatorie din Europa League. 

"CFR Cluj e interesată de antrenorul Ricardo Sa Pinto, iar portughezul de 47 de ani e conştient de interesul conducerii clubului. CFR Cluj, campioană a României în ultimele două ediţii ale Ligii 1, nu-i asigură, momentan, continuitatea lui Dan Petrescu pe banca tehnică", scrie A Bola. 

La începutul acestui an, când CFR Cluj era pe primul loc în Liga 1 şi reuşise o performanţă istorică în Europa League, conducerea campioanei României i-a prelungit contractul lui Dan Petrescu până în 2022: "Tehnicianul care a contribuit la câştigarea ultimelor două titluri de campioană ale CFR-ului şi la parcursul extraordinar din competiţiile europene din acest sezon, încununat cu o calificare fantastică în primăvara europeană, a semnat o nouă înţelegere cu clubul nostru valabilă până în vara anului 2022", a transmis campioana României. 

Cine e Ricardo Sa Pinto, antrenorul care ar urma să-l înlocuiască pe Dan Petrescu la CFR Cluj

Până la 47 de ani, Ricardo Sa Pinto a căpătat o experienţă vastă. A antrenat Sporting Lisabona U19, echipa de seniori a lui Sporting Lisabona, Steaua Şorie Belgrad, OFI Creta, Atromitos, Belenenses, Al Fateh, Standard Liege, Legia şi Braga. De-a lungul carierei, Ricardo Sa Pinto a cucerit Cupa Belgiei, Cu Standard Liege. 

A Bola mai notează că pe lângă CFR Cluj, Ricardo Sa Pinto e atras şi de cluburi din Portugalia, dar şi din străinătate. 

  • 33 de meciuri are Ricardo Sa Pinto în Europa League, înregistrând 16 victorii, 11 remize şi 6 înfrângeri. 

CFR Cluj a scăpat de COVID-19

CFR Cluj a scăpat de una dintre marile probleme ale din club. Telekom Sport a anunţat, duminică, în exclusivitate, că toate cele 26 de persoane depistate pozitiv la COVID-19, de la CFR Cluj, au avut parte de un rezultat surprinzător. 

Sursele Telekom Sport au susţinut că toate rezultatele efectuate, pe finalul săptămânii, au fost negative. 

Totuşi CFR Cluj şi Dan Petrescu vor avea o misiune infernală pe finalul sezonului din Liga 1. Marţi vor avea meci cu FC Botoşani, acasă, vineri cu FCSB, în deplasare, iar duminică meciul pentru titlu, tot în deplasare, cu U Craiova. 

 

Afla mai multe despre: dan petrescuricardo sa pintocfr clujcfr cluj dan petrescudan petrescu inlocuit cfr clujantrenor nou cfr clujcfr cluj transferuri 

viewscnt
Articole similare