Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Şoc la PSG! Kylian Mbappe i-a anunţat pe şefi că vrea să plece. Real Madrid, mare favorită să-l transfere

NEWS ALERT | Şoc la PSG! Kylian Mbappe i-a anunţat pe şefi că vrea să plece. Real Madrid, mare favorită să-l transfere

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe (21 de ani), fotbalistul lui PSG şi cel considerat de toţi specialiştii urmaşul lui Leo Messi şi Cristiano Ronaldo, i-a informat pe şefii de pe Parc des Princes că vrea să plece la sfârşitul sezonului viitor. Cel mai probabil, viitoarea destinaţie a "wonderkid-ului" francez va fi Real Madrid.

PSG a jucat finala Ligii Campionilor în sezonul recent încheiat şi a pierdut-o în faţa nemţilor de la Bayern, 0-1, dar se pare că pentru Mbappe n-a fost de ajuns pentru a-l convinge să mai rămână la PSG pentru o perioadă lungă. The Times scrie că starul francez i-a informat pe şefii trupei din capitala Franţei că vrea să plece la finalul sezonului care abia a început.

Mbappe, care face 22 de ani în decembrie, mai are contract cu PSG până în 2022, după ce a fost transferat în 2017. Campionul mondial a refuzat orice propunere de prelungire venită din partea şefilor de pe Parc des Princes şi, cel mai probabil, viitoarea destinaţie a lui Mbappe va fi Real Madrid.

Florentino Perez, şeful Realului, îl place foarte mult pe Mbappe şi are avantajul că antrenor pe "Santiago Bernabeu" e francezul Zinedine Zidane, om cu care Mbappe s-ar înţelege foarte bine. În urmă cu ceva timp, presa din Spania scria despre o strategie a lui Perez de a-l transfera pe Mbappe când acesta va mai avea un an de contract cu PSG, adică în vara viitoare, atunci când francezul a anunţat că vrea să plece.



Potrivit The Times, Real Madrid nu e singura formaţia care îl vrea pe Mbappe. Liverpool sau Manchester City sunt şi ele interesate de transferul lui Kylian Mbappe, fotbalistul crescut la AS Monaco.

Mbappe nu e singurul care vrea să plece de la PSG. Starul brazilian Neymar vrea să plece şi el de pe Parc des Princes, dar nu de acum, ci încă de vara trecută. Fotbalistul vrea să se întoarcă înapoi la FC Barcelona, formaţie pe care a părăsit-o în 2017, în schimbul a 222 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: kylian mbappepsgtransferplecare 

viewscnt
Articole similare