Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Şoc total! Thomas Muller se desparte de Bayern Munchen după 20 de ani. Mesajul de adio al atacantului german

NEWS ALERT | Şoc total! Thomas Muller se desparte de Bayern Munchen după 20 de ani. Mesajul de adio al atacantului german

Bayern Munchen

Comentarii

Thomas Muller a decis să o părăsească pe Bayern Munich, anunţă Bild. Atacantul german se află la actuala campioană a Germaniei de 20 de ani.

După ce în trecut a refuzat oferte de la cluburi ca Inter, Liverpool, Arsena şi Manchester United, Thomas Muller este hotărât, de această dată, să plece de pe Allianz Arena.

Atacantul de 30 de ani nu acceptă să fie rezervă la Bayern şi i-a cerut conducerii clubului să îl lase să plece, notează sursa amintită.

Thomas Muller, care joacă la Bayern încă din 2000, din perioada junioratului, şi-a pierdut postul de titular în mandatul lui Niko Kovac. În acest sezon, Muller a jucat şapte meciuri în Bundesliga, dintre care doar trei ca titular, şi nu a încheiat nicio partidă pe teren. În Champions League, el a jucat doar şapte minute.

Thomas Muller pleacă de la Bayern. Cifrele germanului

Muller a jucat 495 de meciuri pentru Bayern şi a marcat 186 de goluri. El are în palmares opt titluri în Bundesliga, cinci Cupe ale Germaniei, două CM ale Cluburilor, o Supercupă a Europei, cinci Supercupe ale Germaniei, precum şi o Ligă a Campionilor.

De altfel, din echipa care a cucerit Liga în 2013, doar patru jucători mai fac parte din lotul lui Bayern, în afara de Thomas Muller: Manuel Neuer, Jerome Boateng, Javi Martinez şi David Alaba.

Afla mai multe despre: bayern 

viewscnt
Articole similare