Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Spania rupe unilateral contractul cu Adidas după 27 ani! Decizie unică: cu ce firmă au semnat ibericii! Patronul Zara intră pe piaţa echipamentelor sportive

NEWS ALERT | Spania rupe unilateral contractul cu Adidas după 27 ani! Decizie unică: cu ce firmă au semnat ibericii! Patronul Zara intră pe piaţa echipamentelor sportive
Comentarii

Partida cu Insulele Feroe, programată, vineri, în deplasare, şi cea cu Suedia, la 10 iunie, la Madrid, în preliminariile Euro-2020, sunt ultimele la care jucătorii naţionalei Spaniei vor purta ecgipament Adidas, informează Marca.

După aceste meciuri, Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF) va rupe unilateral contractul cu producătorul german de echipament sportiv, înţelegere scadentă abia în 2026.

"(N.r. - Contractul cu Adidas) nu a întrunit criteriile de legalitate, transparenţă şi echitate, pe care RFEF le consideră minimum acceptabile", consideră forul de la Madrid, care nu se teme de despăgbirile pe care va trebui să le plătească pentru ruperea înţelegerii. RFEF colabora cu Adidas din 1992.

Adidas nu vrea încheierea colaborării cu federaţia spaniolă şi a ameninţat că va lua măsurile necesare pentru a-şi apăra drepturile.

  • Primul meci oficial pentru Spania în noile echipamente va fi chiar cel cu România, din preliminariile Euro 2020, programat pe 5 septembrie, pe Arena Naţională din Bucureşti;

Până atunci, RFEF a încheiat un contract cu Inditex, care deţine mărcile Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, pentru ţinutele extrafotbalistice ale jucătorilor şi oficialilor.

Spania de află în grupa României pentru preliminariile Campionatului European din 2020.

Afla mai multe despre: adidasspaniaechipament 

viewscnt
Articole similare