Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT. Super lovitură reuşită de CFR Cluj! Vârful de 2 milioane euro a semnat cu echipa lui Iordănescu

NEWS ALERT. Super lovitură reuşită de CFR Cluj! Vârful de 2 milioane euro a semnat cu echipa lui Iordănescu

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj ar fi obţinut acordul lui Billel Omrani pentru încă două sezoane în Gruia.

Cotat la 2 milioane de euro, Billel Omrani este unul dintre cei mai importanţi jucători ai CFR-ului din ultimele sezoane. Vârful care a crescut la Marseille a punctat de 37 de ori şi a reuşit 29 de pase de gol în 156 de meciuri pentru CFR Cluj.

Deşi se părea că va părăsi campioana României, fiind tentat cu mai multe oferte din străinătate, Omrani pare că a revenit la sentimente mai bune faţă de CFR. Vârful cu selecţii în naţionalele de tineret ale Franţei intrase în ultimele şase luni de contract cu actuala campioană a ţării.

Potrivit Fanatik, Billel Omrani s-a răzgândit şi şi-ar fi pus deja semnătura pe un nou acord cu campioana României. Sursa citată susţine că Omrani a parafat o nouă înţelegere pentru două sezoane cu CFR Cluj.

În acest sezon, Billel Omrani a jucat doar 8 meciuri pentru CFR Cluj. Cinci dintre ele în campionat, iar alte trei în Europa. În ultimele partide din Liga 1, Omrani nici măcar nu a fost convocat în lotul lărgit. Ultima dată a jucat în etapa a şaptea contra lui FC Botoşani, pentru 28 de minute.

EDI IORDĂNESCU, NEMULŢUMIT DE ATITUDINEA LUI OMRANI

Edi Iordănescu, antrenorul echipei clujene, nu a fost mulţumit de cum s-a prezentat atacantul la antrenamente. „Cu Omrani nu este nimic clar, ne dorim să avem jucători angrenaţi în echipă, concentraţi sută la sută, echipa are o saturaţie, trebuie să le schimbăm, să ne căpătăm puţin elan, entuziasm, el nu a fost mereu concentrat. Nu am nicio emoţie referitor la jucătorii mai în vârstă, sunt băieţi serioşi, profesionşti, vreau să ne recăpătăm starea de spirit. Grupul e bine structurat, poziţiile sunt acoperite. Ne mai trebuie un jucător de profil ofensiv, de creaţie, să aducă puţin fantezie. E o perioadă total atipică, timpul e foarte scurt, după pauza de iarnă găseşti greu jucători buni”, a declarat tehnicianul.

La un moment dat şi Dan Petrescu a fost nemulţumit de evoluţia fotbalistului şi i-a transmis, la momentul respectiv, că ar fi mai bine să-şi îşi găsească o altă echipă. „El n-a adus tot anul plusul pe care îl aşteptăm. Ştiam acest lucru, cred că a venit timpul să găsească altceva pentru că aici parcă nu-şi mai găseşte ritmul", au fost vorbele lui Petrescu.

Edi Iordănescu îi mai are pe postul de atacant pe jucătorii: Mario Rondon şi Gabriel Debeljuh.

  • 2 milioane de euro este cota lui Omrani conform Transfermarkt.com.
  • 18.000 de euro este salariu fotbalistului la campioana României

viewscnt
Articole similare
FOTO Vlad Chiriches a patit-o si el. Cine e jurnalista care ii "hipnotizeaza" pe...