Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Surpriză! Au bătut palma: prima decizie luată de afaceristul străin la Dinamo. Mutarea făcută în lipsa lui Pablo Cortacero

NEWS ALERT Surpriză! Au bătut palma: prima decizie luată de afaceristul străin la Dinamo. Mutarea făcută în lipsa lui Pablo Cortacero

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a reuşit să atragă un partener important alături, într-o perioadă în care investiţiile promise şi Pablo Cortacero au dispărut. În urmă cu o săptămână, unul dintre conducătorii din "Ştefan cel Mare" a dezvăluit că un afacerist străin a ales să se implice. Turcul Abdullah Kiğılı a oferit ultimele detalii.

Dinamo a reuşit să-şi revină din punct de vedere al rezultatelor, în Liga 1. Echipa antrenată de Ionel Gane, după plecarea lui Cosmin Contra, e neînvinsă de patru etape (trei victorii şi o remiză), iar "câinii" au urcat pe locul nouă, cu 15 puncte. În tot acest timp, directorul de marketing al lui Dinamo, Radu Birlică, a reuşit să atragă un sponsor. 

Abdullah Kiğılı a anunţat prima decizie luată după negocierile cu Dinamo! Ce se întâmplă la clubul din "Ştefan cel Mare"

Dinamo se află într-o nouă situaţie dramatică, în ciuda plecării lui Ionuţ Negoiţă din club. Schimbarea acţionarului majoritar nu a avut efectul aşteptat. Clubul are probleme financiare, salarii restante şi trăieşte prin banii strânşi de suporterii din DDB. Iar problemele de la Dinamo şi-au pus deja amprenta, la doar câteva luni de la preluarea clubului de Pablo Cortacero şi grupul de investitori pe care-l reprezintă. 

În ciuda problemelor, Dinamo a reuşit să atragă un sponsor important. Brand-ul Kiğılı, retailer de haine important pe piaţa din Turcia, se va implica la clubul din "Ştefan cel Mare", aşa cum a anunţat Radu Birlică.

Deşi au existat informaţii conform cărora afaceristul Abdullah Kiğılı ar fi urmat chiar să cumpere acţiuni, pentru moment totul se va rezuma la o sponsorizare şi la un parteneriat. 

Alex Couto, directorul general al lui Dinamo: "Vreţi să vorbim despre bani? Este cel mai prost moment să glumim despre asta"

Prima reacţie a afaceristului străin care se implică la Dinamo

Abdullah Kiğılı, patronul brand-ului Kiğılı, a anunţat cum va decurge implicarea sa la clubul din "Ştefan cel Mare". Pe lângă sponsorizarea anunţată de directorul de marketing al lui Dinamo, retailer-ul de haine va asigura şi vestimentaţia dinamoviştilor. 

"Atragem prin calitatea şi prin creşterea obţinută. Din moment ce avem o relaţie bună cu Dinamo şi avem cinci magazine în România, am început negocierile pentru un parteneriat vestimentar. Pe scurt, am devenit sponsorul vestimentar de la Dinamo Bucureşti. Suntem sponsori la numeroase cluburi de fotbal din lume", a declarat Abdullah Kiğılı pentru haberofisi.com.tr, în privinţa implicării sale la Dinamo. 

Afaceristul străin are 77 de ani şi este vicepreşedinte la Fenerbahce de peste un deceniu. Abdullah Kiğılı a fost implicat şi la İstanbulspor, dar şi la alte federaţii sportive. Recent, brand-ul care s-a alăturat proiectului de la Dinamo a intrat pe "pieţele" din China şi Arabia Saudită, iar în Europa are câteva sute de magazine. 

O nouă posibilă plecare de la Dinamo. Nemulţumit din cauza problemelor financiare, Aleix Garcia doreşte să se întoarcă în Spania

Afla mai multe despre: abdullah kiğılıdinamoabdullah kiğılı dinamodinamo bucurestiafacerist strain dinamo bucurestipablo cortacero dinamo 

viewscnt
Articole similare